Adana’nın Huyundan Nasip Aldılar! Bir Zamanlar Çukurova’nın Yıldızları Sette Gırtlak Gırtlağa!

Adana’nın Huyundan Nasip Aldılar! Bir Zamanlar Çukurova’nın Yıldızları Sette Gırtlak Gırtlağa!
YAYIN TARİHİ: 2.03.2022 10:32:00

2018 yılından bu yana atv ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova giderek düşen reyting ivmesiyle dikkat çekiyordu. Özellikle 3.sezonun ortasın bu yana fazlasıyla kan kaybeden, senaryonun en kilit oyuncularının ayrılmasına engel olamayan Çukurova’da yeni gelenler de Adana’nın havasından suyundan nasibini aldı. Çukurova’nın yıldızları İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı sette kavga etti ve gırtlak gırtlağa geldi. Kavganın şiddet o kadar büyüktü ki ikiliyi kimse ayıramadı bile…

2018 yılından yayın hayatın başlayan Bir Zamanlar Çukurova, Türk televizyon tarihinin gelmiş geçmiş en iyi dönem dizilerinden biri olarak dikkat çekiyordu. Gerek kostüm gerekse senaryo ekranlara damga vuruyordu. Ancak 2.sezon itibariyle krizler başladı ve senaryonun kilit oyuncularının egoları devreye girdi.




Her şey Hilal Altınbilek’in önce Uğur Güneş sonra Murat Ünalmış ve en son olarak Kerem Alışık ile aşk yaşamasıyla başladı. Zaten bu 3 isim de birbiriyle kavga etti ve yine bu sırayla Çukurova’ya veda etti. Ancak asıl vedalar Vahide Perçin’in diziden ayrılmasıyla başladı. Sırasıyla Çukurova’yı, Çukurova yapan pek çok isim gitti. Yerlerine ise yeni oyuncular geldi. Onlardan en sonuncusu yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol’du.



Ancak gelin görün ki dizinin yeni sayılabilecek 2 oyuncusu olan İbrahim Çelikkol ile Furkan Palalı sette fena halde kapıştı. Nedeni ise İbrahim Çelikkol’un seti bekletmesi. Bunu alışkanlık haline getiren Çelikkol’a Furkan Palalı’dan tepki gelince ortalık karıştı. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, ikili birbirinin üzerine yürüdü ve boğaz boğaza geldiler. Furkan Palalı sonrasında İstanbul’a geldi ve Çelikkol’u yapımcıya şikayet etti. Sonrasında da ikili yapımcı tarafından uzlaştırıldı.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR