Ada Savaş Alanına Döndü! Acun Ilıcalı Reytinge Susadı Kırmızı Takım İflah Olmaz Nisa, Barış, Ogeday

Ada Savaş Alanına Döndü! Acun Ilıcalı Reytinge Susadı Kırmızı Takım İflah Olmaz Nisa, Barış, Ogeday
YAYIN TARİHİ: 8.02.2022 18:00:00

​Yarıştıkları sezonların en iyi yarışmacılarının bir araya getirdiği Survivor All-Star 2020’de şov beklenince ortaya koskoca bir fos çıktı sonrasında olanlar oldu. Ünlüler ve gönüllüler takımlarının kıyasıya rekabet içerisine girdiği Survivor 2022 All-Star 2020’de her an bir format değişikliğine gidilebilir. Peki neden? 

TV 8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor’da kırmızı takım Acun Medya’nın elinde patladı. Acun Ilıcalı acil durum düğmesine bastı. 2022 yılında All-star formatında izleyiciyle buluşan Survivor’da gönüllüler takımının üst üste kazanması, ünlülerin takımının ise toparlanamayacak bir hezimet sonrası patır patır dökülmesi TV 8’i hareket geçirdi. Eğer durum devam ederse, herkes bir araya gelebilir ortalık yangın yerine dönebilir. Peki Survivor’da neler oluyor? Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de




Survivor’ın başından bu ya tam manasıyla gönüllüler fırtınası esiyor. Yarışma başlamadan önce denk oldukları düşünülen takımların uzaktan yakın alakası olmadığı parkura çıkılınca anlaşıldı. Kırmızı takım yarışmacıları birer birer adaya devam ederken adada kalanlar da sürekli olarak ödülleri kaybedince aç kalmaya başladı. Hal böyle olunca Acun Ilıcalı acil durum düğmesine bastı.



Hem reyting için hem de takımlar arasında adaletsizlik için gözünü karartan Acun Ilıcalı, ünlüler takımından bir isim daha yarışmaya veda ederse takımları karıştıracak. Siyah-beyaz ya da mavi-kırmızı olarak ayrılacak takımlar karma olacak. 2 hafta içerisindeki netleşmesi beklenen bu durumun sonucunda Nisa Bölükbaşı, Ogeday Girişken, Barış Murat Yağcı, Sercan Yıldırım aşk dörtgeni, Sude Burcu ve Mert Öcal da bir araya gelebilir. Böylece ortalık iyiden iyiye karışabilir.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR