Acun Ilıcalı Survivor açılışa milyonları döktü! 2022 All-Star girişi olay fakirin çenesini yorar

Acun Ilıcalı Survivor açılışa milyonları döktü! 2022 All-Star girişi olay fakirin çenesini yorar
YAYIN TARİHİ: 15.01.2022 21:45:00

Tüm Türkiye'nin heyecanla beklediği Survivor 2022 All-Star muhteşem bir açılışla başladı. Acun Ilıcalı ve TV 8 ekibinin her sene çıtayı yükselttiği Survivor heyecanı daha ilk bölümden iliklere kadar işledi. En çok merak edilen konulardan biri de Acun Ilıcalı'nın Survivor'a girişiydi. Bir klasik haline gelen bu geliş için 2022'ye özel bir yapım hazırlandı. Acun Ilıcalı'nın 2022 Survivor'a girişi sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü anında trendlere girdi. Sosyal medyada 'fakirlikten çenemiz yoruldu' yorumları yapıldı. İşte Survivor 1. bölümde yaşananlar ve Acun Ilıcalı'nın girişi...

Acun Ilıcalı Survivor açılışa milyonları döktü! 2022 All-Star girişi olay fakirin çenesini yorar... TV 8'in ve Acun Ilıcalı'nın göz bebeği, Ilıcalı'ya en çok para kazandıran program Survivor bu sezon All-Star formatıyla izleyiciyle buluştu. 15 Ocak akşamı başlayan yarışmanın en çok merak edilen konularından biri Acun Ilıcalı'nın Survivor'a girişiydi. Ve Acun Ilıcalı ile ekibi bu sezona özel öyle bir açılış hazırladı ki, saniyeler içerisinde sosyal medya birbirine girdi. 

TV 8'de 15 Ocak akşamı başlayan Survivor 2022 All-Star'ın açılışını kaçıranların en çok merak ettiği şey Acun Ilıcalı'nın Survivor'a gerişi. Artık bir Survivor klasiği haline gelen bu açılış seramonisinde bu zaman kadar her şey gördük. Acun Ilıcalı bir yıl motorsikletle açılış yapıyorsa, diğer bir yıl tekneyle, bir başka yıl kamyonla açılış yaptı. Ancak bu sene ki bambaşkaydı.

Acun Medya ekibi bu sene için özel bir kurgu hazırladı. Bir mesajlaşmayla başlayan açılış kurgusu saniyeler geçtikçe paraların saçıldığı, düşmanların çatladığı bir görsel şölen haline geldi. Acun Ilıcalı'nın hem hız tutkusunu hem de maddi imkanlarını tek tek gözler önüne serdiği Survivor 2022 All-Star 2022 sosyal medyayı kasıp kavurdu. 

Acun Ilıcalı'nın bireysel girişi daha sonra Esat Yontunç önderliğinde Acun Medya'nın kritik isimlerinin oluşturduğu bir motorsiklet konvoyuna dönüştü. Acun Ilıcalı'nın bu tercihi sosyal medyada geniş yankı buldu. Twitter kısa sürede trendlere giren Survivor 2022 All-Star ve Acun Ilıcalı hakkında "Oturdum bütün fakirliğimle Acun’un zenginlik şovlarını izliyorum", "İlk bölümden paraları saçmış" ve "Bu zaman kadar ki en iyi açılış" yorumları yapıldı.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR