Acun Ilıcalı ‘İtalya’ya Kadar Yolun Var’ Dedi Kapıya Koydu! Danilo Zanna Ve Mehmet Şef’le Kapışan...

Acun Ilıcalı ‘İtalya’ya Kadar Yolun Var’ Dedi Kapıya Koydu! Danilo Zanna Ve Mehmet Şef’le Kapışan...
YAYIN TARİHİ: 18.01.2022 11:45:00

Survivor’ın başlamasından 1 gün önce final yapan ve şampiyonluk koltuğuna Eren Kaşıkçı’nın oturduğu Masterchef’e Acun Ilıcalı operasyonu. Daha önce eşini aldatıp tam gönderilecekken affedilen, sezon ortasında da Mehmet Şef’le dolar-Türk lirası krizine tutuşan Somer Sivrioğlu’nun ipi çekildi. Diğer bir yanda da Danilo Zanna’ya Acun Medya ‘İtalya’ya kadar yolun var’ deyip kapıyı gösterdi. Nedeni ise şeflerin aldıkları ücreti beğenmemesi. TV8 çoktan yeni jüri üyeleriyle görüşmeye başladı bile.

14 Ocak’ta final yapan Masterchef 2021 sezonunun ardından ortalık karıştı… 3 sezondur jüri koltuğunda Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun oturduğu Masterchef sezon boyunca yapım içi krizlerle gündeme gelmişti. Bunlardan en büyüğü Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu arasında olandı. Somer Sivrioğlu’nun dolarla maaş alıp, dolar kurunun artış göstermesiyle daha çok kazanmasından rahatsız olan Mehmet Yalçınkaya’nın yapıma resti çektiği, bunun üzerine Somer Sivrioğlu’nun da isyan ettiği iddia edilmişti. Sonrasında iki şef dostluk mesajları verse de Mehmet Şef’in tavırlarından bir sorun olduğu gayet aşikardı. Daha önce eşi Aslı Sivrioğlu’nu aldattığı için mimli olan Somer Şef adına bu bardağı taşıran son damla oldu. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de



Diğer bir yandan da, ilk sezonda jüri üyeliği yapan Hazer Amani, eşini Sıla ile aldatıp, Masterchef’ten gönderilmesinin ardından ekibe dahil olan Danilo Zanna’nın da suyu ısındı. Boşandığı eşi Tuğçe Demirbilek’in aldatılma iddiaları, bir yandan da Danilo Zanna’nın adının Masterchef yarışmacılarından Pelin Zaman ile anılması yapım ekibini iyiyden iyiye kızıştırdı.
Ve son olarak ücret skandalı patlak verdi. Somer Sivrioğlu daha önce Masterchef’in bu sezon erken başlayacağını açıklamıştı. Bu yüzden de yeni sezon görüşmeleri erken başladı. Ancak Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu, Acun Medya ile ücrette bir türlü anlaşma sağlayamadı. Diğer bir yandan da Danilo Zanna yeni açtığı restoranla ilgileniyor. Hal böyle olunca Acun Medya rotayı başka şeflere çevirdi. Adaylar arasında ise Nusrt Gökçe ve Ömür Akkor var. 


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR