Acun Ilıcalı ‘Eleme Yok İkisini De İstemiyorum’ Dedi Yaptıkları Gider Survivor’dan Etti

Acun Ilıcalı ‘Eleme Yok İkisini De İstemiyorum’ Dedi Yaptıkları Gider Survivor’dan Etti
YAYIN TARİHİ: 1.02.2022 12:38:00

TV 8 ekranlarında 15 Ocak tarihinde yayın hayatına başlayan Survivor çok büyük krizlerle boğuşuyor bir yandan da. Tam koronavirüs krizi çözüme ulaştı derken şimdi de Aycan Yanaç ve Mert Öcal krizi patlak verdi. Önce Aycan Yanaç’ın uyum sorunu yaşadığı haberi ardından Mert Öcal’ın, Acun Ilıcalı’ya milyonların önünde çektiği rest derken, Acun Ilıcalı’dan dengeleri değiştirecek bir karar geldi.

Survivor 2022 All-Star’ın önceki akşam yapılan ada konseyinde elenme adayı ve sürgün adasına gidecek dört aday belli oldu. Barış Murat Yağcı, Birsen Bekgöz, Mert Öcal ve Evrim Keklik elenme adayları olurken Mert Öcal’ın sürgün adası sitemi geceye damga vurdu. Mert Öcal’ın sürgün adası beni zorluyor yarışmayı bırakabilirim’ sözleriyle Acun Ilıcalı’ya resti çekmesi kazanı kaynattı. Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de




Bir önceki konseyde de Acun Ilıcalı Aycan Yanaç’ın bir sakatlığı olmadığını,uyum sorunu yaşadığını, bu uyum sorunu sonrası Aycan pek umutlu olmadığını ve her an bir yarışmadan çekilme haberinin gelebileceğini açıklamasının üzerine bir de Aycan Yanaç gelince flaş bir karar aldığı iddia edildi. İddilara göre eleme yok, diskalifiye var.



İddialara göre yarışmanın zorluklarını bile bile gelip şimdi de sorun çıkaran yarışmacılar için son karar verildi. Buna göre eleme değil yarışmacıların gönderilmesi söz konusu. Hatta ilk isim hali hazırda potada yer alan Mert Öcal olabilir. Ayçan Yanaç’la ilgili son kararı alacak isim de yine Aycan Yanaç. Bu 2 isim her an Survivor’ı bırakabilir.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR