Acun Ilıcalı Ebru Ebru Gündeş’ten Çöpçatanlık Servisi! Demet Özdemir Oğuzhan Koç Arası Buzlar Eridi

Acun Ilıcalı Ebru Ebru Gündeş’ten Çöpçatanlık Servisi! Demet Özdemir Oğuzhan Koç Arası Buzlar Eridi
YAYIN TARİHİ: 4.02.2022 11:07:00

2021 başında sürpriz bir aşka imza atarak, Alaçatı’da yakayı ele veren Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, 2021 sonunda ayrılık kararı alıp herkesi şaşırtmıştı. Herkes onlardan evlilik haberi beklerken gelen bu ayrılık haberi olay yaratmıştı. O Ses Türkiye’de de Ebru Güneş, Beyazıt Öztürk ve Acun Ilıcalı’nın soru yağmuruna maruz kalan Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir barıştı.

Yağmur Tanrısevsin’den ayrıldıktan sonra adı sık sık, Tanrısevsin’in yakın arkadaşı olan Demet Özdemir’le anılan Oğuzhan Koç, aşk iddialarını kati bir dille reddediyordu. Demet Özdemir’in de Oğuzhan Koç’tan aşağı kalır bir yanı yoktu. Her iddiada işi dalgaya vuran ikili, 2021 başında Alaçatı’da yakayı ele vermişti.



Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un aşkı 2021 yılının tamamına damgasını vurmuştu. Geçen yaz Ege ve Akdeniz sahillerinde görüntülenen Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti hakkında kara haberi 2021 sonunda gelmişti. Yollarını ayırdıkları iddia edilen çift bu iddialardan kısa bir süre sonra birbirlerini sosyal medya hesaplarından takip etmeyi bırakmıştı.



O Ses Türkiye’nin finalin, Oğuzhan Koç’un durgun halleri dikkatlerden kaçmamıştı. Beyazıt Öztürk, Ebru Gündeş ve Acun Ilıcalı, Koç’u soru yağmuruna tutmuş Ebru Gündeş ‘yapabileceğimiz bir şey varsa araya girelim’ demişti. Araya kimin girdiği bilinmez ama Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un sürpriz bir şekilde biten aşkı sürpriz bir şekilde başladı.



Demet Özdemir’in ‘bir daha asla olmaz’ diyerek çevresine duyurduğu ayrılık yine çevresi sayesinde son buldu. Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç’un birbirlerinden habersiz bir şekilde bir araya getirildikleri, çiftin sorunlarını çözdüğü ve aşklarına bir şans daha verme kararı aldıkları iddia edildi. Çift henüz konu hakkında açıklama yapmadı.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR