Acun Ilıcalı Ayağına Dünyayı Serdi Nuh Dedi Peygamber Demedi! Mehmet Şef Ayrılıyor Yerine Gelecek...

Acun Ilıcalı Ayağına Dünyayı Serdi Nuh Dedi Peygamber Demedi! Mehmet Şef Ayrılıyor Yerine Gelecek...
YAYIN TARİHİ: 19.02.2022 13:01:00

TV 8 ekranlarında yıl boyunca Survivor ile dönüşümlü yayınlanan MAsterchef’te, 2021 sezonu boyunca yoğun bir sallantı vardı. En büyük iddia ise Mehmet Yalçınkaya ile Somer Sivrioğlu para nedeniyle birbirine girmesiydi. O dönem iddialara yalanlandı ancak şimdi yeniden ayyuka çıktı. Hem de iddialar yenir yutulur cinsten değil. Gemileri yakan Mehmet Şef’in yeni adresi belliyken yerine gelen isim ortalığı karıştıracak cinsten…

Masterchef’in 2021 sezonunda en çok konuşulan konulardan bir tanesi Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Acun Medya arasında yaşandığı iddia edilen ‘para’ kavgasıydı. Bu iddialara günlerce kol gezdi. Hatta Mehmet Şef ve Somer Şef’in yarışmadaki hal tavırlarına bile yansıdı yansımasına ancak bu iddialara reddedildi. Peki neydi o söylentiler?




Magazinde yer alınan iddialara göre; Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu’nun dolar kuru üzerinden maaş almasından dolayı rahatsızdı. Özellikle dolar kurunun giderek tavan görmeye başladığı dönem bu rahatsızlığı iyice gün yüzüne çıktı ve Acun Medya’nın kapısına dayanıp ‘ya o ya ben’ dedi. TV 8 ailesi o dönem bu yangını dizginledi. Ancak 2022 sezonu için görüşmeler başladı ve Mehmet Şef yine resti çekti.



İddialara göre 2022 yılı için maaş konusunda Mehmet Şef ve Acun Medya bir türlü anlaşamadı. Dahası da var. Acun Medya’ya resti çeken Mehmet Yalçınkaya’nın anlaşmasını feshettiği ve yeni projesi için kolları sıvadığı belirtildi. Mehmet Şef’in bir sonraki adresinin ise FOX TV olacağı söyleniyor. Peki ya Masterchef’in 3. Jürisi kim olacak? Ona dair iddialar da Arda Türkmen’in jüri koltuğuna oturacağı yönünde. Masterchef’in yeni sezonu Temmuz ayında başlayacak.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR