Acun Ilıcalı ‘6 Kişi Elenecek’ Dedi İfşa Saniyeler Sonra Geldi! TV 8 Kırmızı Kar Yağdırırsa Bile...

Acun Ilıcalı ‘6 Kişi Elenecek’ Dedi İfşa Saniyeler Sonra Geldi! TV 8 Kırmızı Kar Yağdırırsa Bile...
YAYIN TARİHİ: 7.03.2022 14:06:00

TV 8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor’da ifşaların ardı arkası kesilmiyor. Geçen yıl Acun Ilıcalı yapıma operasyon çekip, dışarı bilgi sızdıranları kovsa da yine de ifşanın önünü alamadı ve Survivor 2022 All-Star bu ifşalardan nasibini aldı. Hızlı eleme sistemine geçilen Survivor’da Acun Ilıcalı’nın 6 kişinin eleneceğini açıklamasının ardından bu elenecek 6 kişi anında ifşa oldu. Her isim birer deprem.

Hem parkurlarda hem de ada yaşantısında büyük bir rekabetin yaşandığı Survivor’da birleşme partisine artık sayılı günler var. Survivor için bir milat olan birleşme partisi, Survivor yarışmacılarının hayallerinin en büyüklerinden biri. Tabi Acun Ilıcalı o hayalleri biraz köreltti önceki gün konseyde yaptığı açıklama. Ilıcalı, birleşme partisine kadar, hızlı eleme sistemiyle 6 kişinin eleneceğini söyledi. Ardından büyük oylama başladı…



Yarışmacıların kaderini belirleyecek oylar toplanırken, ifşadan da nasibini aldı Survivor… Anıl Berk Baki, Nagihan Karadere, Elif Gören ve Berkan Karabulut kendilerini korumaya alırken kimlerin eleneceği, birleşme partisine kimlerin gideceği merak konusuydu. Konuya dair ilk ifşa, sosyal medyada yaptığı Survivor yayınlarıyla bilinen AtaBenli’den geldi.

Ata Benli’nin iddiasına göre Survivor’dan elenecek 6  isim belli. Acun Ilıcalı’nın büyük oylamayı açmasının ardından gelen bu ifşa ise görenlerin ağzını açık bıraktı. Survivor’ın sonunu görür denilen bütün isimlerin eleneceğinin yer aldığı 6 kişilik liste dudak uçukltan cinsten. İşte Ata Benli’nin eleneceğini düşündüğü o isimler; Gizem, Ardahan, Evrim, Gökhan, Yağmur, Yasin ve Hikmet.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR