Acil Gelir Belgesiz 15000 TL'ye Kadar Şart Aramayan Bankalar Sabah Yayınlandı

Acil Gelir Belgesiz 15000 TL'ye Kadar Şart Aramayan Bankalar Sabah Yayınlandı
YAYIN TARİHİ: 10.08.2021 11:07:00

Acil Gelir Belgesiz 15000 TL'ye Kadar Şart Aramayan Bankalar Sabah Yayınlandı. Bu bankalardan sizlerde başvuru yaparak hemen onay alabileceksiniz. İşte detaylar...

Bankalardan hızlı bir şekilde kredi onayı almak istiyorsanız daha önce bir banka çalışmanızın olması gerekiyor. En kötüsü bir kredi kartı kullanmanız ve bu kredi kartını düzenli ödemiş olmanız gerekiyor. Kredi başvurusu yaptığınız zaman bankalar sizin kimlik numaranızı alarak kredi değerlendirmesi yaparlar. Bu kredi değerlendirmesinde de banka müşterilerine kredi notu yüksek olması durumunda onay verir.

Özellikle gelir belgesiz olarak kredi kullanacak olan kişilerin de daha önceki banka, çalışmalarında referanslarının iyi olması, kredi notunun yüksek olması gerekiyor. Acil gelir belgesiz 15000 TL ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilerin kredi puanı en az 1200 ve üzerinde olması durumunda bankalar üzerinden değerlendirmeye alınacaktır.


15 bin TL'ye kadar kredi başvurusu yapacak olan kişiler, 36 ay vade ve ilk taksit ödemelerinde 3 ay ertelemeli kredilerin de aşağıda vereceğimiz bankalar üzerinden kullanabilirler. Kredi kullanabilmeniz için bu şartlara uygun olmanız gerekiyor. İşte bankalar...

Garanti BBVA 15.000 TL Gelir Belgesiz Kredi

Garanti BBVA Bankası üzerinden 15000 TL'ye kadar gelir belgesiz olarak acil kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, banka şubesinden ve internet bankacılığı üzerinden işlem yapabilirsiniz. Banka, özellikle dijital kredi kampanyası olarak gelir belgesiz kredi veriyor. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler on beş bin TL'ye kadar onay almaları durumunda 36 ay vadeli ve 3 ayı ertelemeli kredi taleplerine hemen bankayı iletebilirler. Kredi başvurusu yapıp kredi kullanan kişiler ise kredi notunun 1100 ve üzerinde olması durumunda onay alabilir.

Sigortalı olarak çalışanların da en az 3 aydır primlerinin yatıyor olması gerekmektedir. Garanti Bankası üzerinden kredi kullanmak isteyen kişiler, ayrıca bankanın resmi internet sitesine girerek buradan ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurup da kredi başvurusunda bulunabilir. 

Akbank 15.000 TL Gelir Belgesiz Kredi

Akbank, acil ihtiyaçlarınız için on beş bin TL'ye kadar gelir belgesiz, krediyi banka şubelerine gitmeden veriyor. Eğer bu bankada hesabınız varsa hemen internet bankacılığı şifresi alarak kredi başvurunuzu Akbank Direkt uygulaması üzerinden yapabilirsiniz. Kredi kullanacak olan kişiler, 36 ay vadeye kadar ve üç ay ertelemeli olarak bu kredileri bankanın internet bankacılığı üzerinden alabiliyor.

Eğer bu bankada hesabınız yoksa SMS atarak, kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Cep telefonunuzun mesaj kısmına girdikten sonra buraya kredi yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı yazarak, 44 25 numarasına gönderin. Kredi onayı aldığınız durumda da en yakın Akbank şubesine giderek, sadece kimliğinizi verip, gişelerden veya bireysel müşteri temsilcisi üzerinden onaylanan krediyi kullanabilirsiniz. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER