61.000 TL Kredi Kampanyası Başladı, Bankalar Duyurdu

61.000 TL Kredi Kampanyası Başladı, Bankalar Duyurdu
YAYIN TARİHİ: 16.09.2021 20:33:00

61.000 TL kimlikle kredi veren bankalar hangileridir? 61.000 TL kimlikle kredi alabilmeniz için şartlar nelerdir? 61.000 TL kimlikle kredi ve başvuru şartlarını yazımızı okuyarak öğrenebilirsiniz. İşte detaylar…

Bankalardan kredi alacak olan müşterilerin, yüksek limitli onay alacakları yeni bir kredi kampanyası başladı. 61.000 TL’ye kadar anında bu kredileri kullanabilirsiniz. Üstelik kimlikle kredi almanız mümkündür. Yalnız bankalar bu kredileri gelir belgesiz olarak verirken, sizlerin bir gelirinizin olmasını isteyecektir.

Limit yüksek olduğu için sigortanız yoksa bu kredileri vereceğimiz bankalardan alamayacaksınız. Üstelik bazı bankalar maaş müşterisi olmanız durumunda sizlere gelir belgesiz kimlikle 61.000 TL kredi kullanımı yaptıracaklardır. Şimdi sizlere hangi bankalardan 61.000 TL kredi alabilirsiniz, bunun bilgilerini verelim. İşte detaylar…

Ziraat Bankası 61000 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası, kamu bankası olmasından dolayı, kredi alacak müşterilerin ilk akıllarına gelen bankalardan birisidir. Banka 100 yılı aşkın süredir ülkemizde hizmet vermektedir. Bu sebeple en uygun faizlerle kredi imkanı da bu bankadan verilmektedir.
61.000 TL krediyi gelir belgesi vermeden ve hızlı bir şekilde kimlikle kullanacaksanız, size en yakın Ziraat Bankası şubesine gitmeniz gerekiyor. Ayrıca emekli olanlar ve çalışan kişilerin bu bankadan maaş almaları şarttır. Banka maaş müşterilerine hemen kredi vermektedir.
Kredi başvurusu yaptığınızda, çalışan kişilerin 6 aylık kesintisiz sigortası olması gerektiğini de söylemek istiyoruz. Eğer bankalardan kredi alacak olan kişinin sigortası düzensiz veya yeni girişliyse, Ziraat Bankası kredi vermeyecektir. Aldığınız kredilerde 3 ay ertelemeli ve 60 ay vadeli olarak kredi kullanımı yapabileceksiniz.

Akbank 61.000 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank üzerinden, bu limitlerde kredi kullanacaksanız, banka şubesine gitmeniz gerekiyor. Bu bankadan maaş almanız durumunda, banka size daha uygun faizlerle kredi verecektir. Maaş almasanız da kimlikle başvurunuzu yapabilirsiniz.
Eğer onay alırsanız, banka sizlere bu onaylı krediyi hemen verecek, sigortanıza bakarak hesabınıza yatıracaktır. En az 3 aylık sigortanızın olması Akbank için yeterlidir. Ayrıca emekli olan kişilerde emekli maaşlarını Akbank’a taşırsa hemen kredilerini kullanacaklarını söylemek istiyoruz. Akbank üzerinden 61.000 TL kredi için 36 ay vade ve 3 ay erteleme imkanlarının da olduğu söylenmektedir.

Vakıfbank 61.000 TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Vakıfbank üzerinden 61.000 TL kredi başvurusu yapmak için en yakın banka şubesine gitmeniz yeterlidir. Banka sizlere uygun faizlerle 36 ay vadeye kadar bu krediyi verecektir. Vakıfbank’ta kamu bankası olduğu için, 61.000 TL kredilerde 36 ay vadeye kadar kredi imkanı sunacaktır. Vakıfbank, çalışan kişilerin en az 6 aylık ve toplamda da 1 senelik sigortasının olmasını isteyecektir. Emekli olan kişilerde de emekli maaşlarını bu bankadan almaları durumunda sizlere kredi imkanı sunacaktır. Banka kredi ile birlikte dileyen müşterilerine kredi kartı imkanı da veriyor. Sizlerde 61.000 TL kredi alacaksanız, bu bankadan hemen işlemlerinizi yapabilirsiniz. Banka kimlikle, gelir belgesiz olarak şubelerden kredi vermektedir.
 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR