60.000 TL'ye Kadar Borcu Olan Kişilere Vakıfbank Veriyor, "Bize Gelin, Borçları Bitirelim" Dedi

60.000 TL'ye Kadar Borcu Olan Kişilere Vakıfbank Veriyor, 'Bize Gelin, Borçları Bitirelim' Dedi
YAYIN TARİHİ: 28.02.2022 12:10:00

​Vakıfbank yapmış bulunduğu kampanya ile eş güdümlü bankadan kredi alacak olan vatandaşlar amacıyla yeni bir duyuru paylaştı. Vakıfbank, 60000 TL'ye kadar banka borçlarınızı kapatmanız amacıyla sizlere kredi verecek. Vakıfbank, 60000 TL'ye kadar borcu olan vatandaşlar amacıyla kendi resmi internet siteleri üzerinden duyuru paylaştı.

Vakıfbank yapmış bulunduğu kampanya ile eş güdümlü bankadan kredi alacak olan vatandaşlar amacıyla yeni bir duyuru paylaştı. Vakıfbank, 60000 TL'ye kadar banka borçlarınızı kapatmanız amacıyla sizlere... Vakıfbank yapmış bulunduğu açıklama ile eş güdümlü 60000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi kullanmak isteyen vatandaşların başka bankadaki borçlarını kapatarak, 36 ay vadeli kredi verecek. Vakıfbank, yaptığı bildirimde ilaveten kredi kullanacak olan isteyen vatandaşların ilk taksit ödemelerinde 3 ay erteleme yapacak. Vakıfbank vereceği bu kredilerden düşüp, faiz oranları ile prosedür yapacak ve sizin yalnızca güncel olan tüketici kredisi ve kredi kartı borçlarınız amacıyla kredi kullandıracak. Vakıfbank'ın resmi internet sitesinde oluşturulan duyuru ardından başvurular yarın itibariyle başlıyor. 

Vakıfbank 60.000 TL Borç Kapatma


Kamu bankası olan Vakıfbank yapmış bulunduğu düşük faiz oranları ile borç kapatma kredisi kampanyasına katılacak olan müşterilere müracaat ekranı açıyor. 60000 TL'ye kadar verilebilecek olan bu kredilerde 3 sene vade yapabilecek ve ilk taksit ödemesinde 90 gün erteleme yapma olanağı sunulacak. 60000 TL'ye kadar verilebilecek olan bu kredilerde, kimlik gelir belgesiyle müracaat yapabilirsiniz. Vakıfbank şubelerinden ve Vakıfbank, resmi internet sitesi üzerinden banka borçlarını kapamak amacıyla aktarma kredisi müracaatında bulunabiliyorsunuz.

Vakıfbank, tüketici kredisi vereceği banka müşterilerinin, emekli olması halinde emekli olan vatandaşların bankadan maaş almasını ister. sigortalı olarak çalışacak olan şahıslarda en az 12 aydır aynı işyerinde çalışıyorsa, bu banka üzerinden kredi alabilir. Belirtilen şartları makul olan vatandaşlar, İhtiyaç Kredisi Başvurusu ve borç kapatma kredisi müracaatını yapabiliyor. 




Vakıfbank, 60000 TL'ye kadar borç kapatma kredisi kampanyasına katılarak, müracaat gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar banka şubelerine giderken kimlik ve gelir belgesiyle eş güdümlü müracaat yapmaları yeterli olacaktır. Vakıfbank şubelerine giderken ilaveten başka bankadaki olan borçlarımızın son kapatma tutarlarını da öğrenerek gider iseniz daha süratli bir şekilde prosedür yapabileceksiniz. 

Vakıfbank üzerinden oluşturulan müracaat ardından kredi onayı alacak olan vatandaşlar belirti edilen şartlar dahilinde anında aynı gün içinde sonuçlanacak olan kredilerine kullanabilir 3 sene vadeye kadar kredi ihtiyacını giderebilirsiniz.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR