5 Bankadan 15000 TL Gelir Belgesiz, Kefilsiz, Şartsız, Kredi İmkanı Verilecek, Başvuru Şartı Yok

5 Bankadan 15000 TL Gelir Belgesiz, Kefilsiz, Şartsız, Kredi İmkanı Verilecek, Başvuru Şartı Yok
YAYIN TARİHİ: 9.08.2021 10:00:00

5 Bankadan 15000 TL Gelir Belgesiz, Kefilsiz, Şartsız, Kredi İmkanı Verilecek, Başvuru Şartı Yok. Acil para ihtiyacı olanlar alabilecekler. İşte detaylar...

Bankaların kredi başvurusu şartlarına uygun olan kişiler, 36 ay vadeli olarak 15.000 TL kredi alabilmektedirler. Bu kredileri almak için artık gelir belgesi vermenize gerek yoktur. Gelir belgesiz kredi başvurusu yaptığınızda banka sizin kredi notunuza göre onay verecektir. Gelir belgesiz kredi onayı alan müşteriler kredi notu 1200 ve üzerinde olan, bankalarda sicili düzgün olan müşterilerdir. Eğer şartlara uygunsanız aşağıdaki bankalardan, gelirinizin olmaması durumunda kredi onayı alabilirsiniz. İşte bankalar ve başvuru aşamaları…

Garanti BBVA 15.000 TL Gelir Belgesiz Kredi

Garanti BBVA üzerinden 15.000 TL gelir belgesiz kredi alacaksanız en yakın banka şubesine giderek, sadece kimlikle başvuru yapabilirsiniz. Banka 36 ay vadeye kadar sizlere kredi imkanı verecektir. Garanti BBVA üzerinden ayrıca internet sitesi ve internet bankacılığını kullanarak da başvuru yapabiliyorsunuz.

Akbank 15.000 TL Gelir Belgesiz Kredi

Akbank 15.000 TL gelir belgesiz kredi verebilmesi için bankanın şartlarına uygun olan kişiler anında onay alabilirler. Kredi başvurusu yapabilmek için bu bankanın müşterisi olmanız gerekiyor. Banka müşterisi olan kişiler 36 ay vadeye kadar Akbank Direkt üzerinden kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Odeabank 15.000 TL Gelir Belgesiz Kredi

Odeabank 15.000 TL gelir belgesiz kredi almak için bankanın müşterisi olmanız gerekiyor. Odeabank internet bankacılığını kullanarak hemen kredi başvurusu yapabilirsiniz. Ayrıca SMS kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, Nakit yazıp boşluk bırakın ve TC kimlik numarası 8444’e mesaj atınız. Bu şekilde kredi başvurusu yapabilirsiniz. Onay alırsanız, banka şubesinden evrak vermeden kredi kullanmanız mümkündür.

ING 15.000 TL Gelir Belgesiz Kredi

ING 15.000 TL gelir belgesiz kredi başvurusu yapmak istiyorsanız ilk önce bankanın sitesine girerek işlem yapmanız gerekmektedir. Kredi başvurusu yaptığınızda hemen kredi sonucu size söylenir ve internet sitesinden başvuru yaptığınızda belirttiğiniz şubeden onaylanan kredinizi kullanabilirsiniz. 36 ay vadeye kadar 3 ay ertelemeli olarak kredi kullanabilirsiniz. Bu bankada bir hesabınız varsa, şubeye gitmeden de 15 bin TL kredi kullanabilirsiniz. İnternet bankacılığı veya Mobil şubeye giriş yaptığınızda 15 bin TL kredi başvurusu yaparak 5 dakika içinde sonucu öğrenebilir, krediniz hemen hesaba atabilirsiniz.

Cepte TEB 15.000 TL Gelir Belgesiz Kredi

CepteTEB üzerinden 15.000 TL kredi başvurusu yaptığınızda onay alırsanız 36 ay vadeye kadar kredi kullanacaksınız. Bu banka dijital bir banka olduğu için, şubesiz olarak kredinizi kullandıracaktır. CepteTEB üzerinden müşteri olmasanız bile başvuru yapabilir, onay almanız durumunda adresinizde ilk önce banka müşterisi olacak ve daha sonra kredinizi kullanacaksınız. Banka müşterisi olan kişiler ise internet bankacılığını kullanarak kredi kullanabilirler.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR