48 Ay Vadeli 9 Yaşına Kadar! Albaraka Türk, Ziraat Katılım Ve Kuveyt Türk Faizsiz 2. El Araç Kredisi

48 Ay Vadeli 9 Yaşına Kadar! Albaraka Türk, Ziraat Katılım Ve Kuveyt Türk Faizsiz 2. El Araç Kredisi
YAYIN TARİHİ: 28.12.2021 14:45:00

İkinci el otomobillere çoğalan ilgi ile eş güdümlü Ziraat Katılım, Albaraka Türk ve Kuveyt Türk'ten faizsiz ikinci el vasıta kredi kampanyaları başlatıldı! İşte başlatılan taşıt kredilerine dair çoğu detay sayfamızda yer alıyor. 9-10 yaşına kadar olan ikinci el otomobiller bağlamında faizsiz taşıt kredisi yayınlayan bankaları dair çoğu ayrıntıyı bizlerde sizler amacıyla haberlerim.com.tr'de derledik. 

Döviz kurunda yaşanan değişimler ile eş güdümlü otomobil fiyatlarının da yükselmesi ile çoğu vatandaşımız sıfır kilometre otomobilden ikinci el arabaların piyasasına yönelmiş bulunmaktadır. Bu sebeple de finansman desteği arayan çoğu vatandaşımız düşük faiz oranlarıyla makul taşıt kredisi alabilecekleri bankaları araştırmaktadır. Ziraat Katılım, Kuveyt Türk ve Albaraka Türk'te vatandaşlarımızın ikinci el otomobil alımında ortaya gelen finansman ihtiyacını sağlamak hedefiyle faizsiz taşıt kredisi kampanyaları başlattığını resmi internet sayfaları üzerinden ve haberlerim.com.tr'de derledik. 



Sıfır kilometre otomobilleri fiyatlarındaki artışlar ile eş güdümlü vatandaşın dikkatini ikinci el otomobillere yönelmesi ile eş güdümlü çoğu banka faizsiz ikinci el taşıt kredisi kampanyaları başlattı. Genellikle faizsiz olması ile eş güdümlü çoğu vatandaşa cazip gelen bu fırsatlardan yararlanmak isteyen vatandaşlar en makul faizsiz ikinci el taşıt kredisi veren bankalar incelemeye başladı. Faizsiz araç finansman desteği için Kuveyt Türk, Albaraka Türk, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım yer almaktadır. Bu bankalardan talep edeceğiniz ikinci el faizsiz krediler ile eş güdümlü dilediğiniz ikinci el araca sahip olabilirsiniz. Ancak hazırlanan faizsiz taşıt kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşlardan aranan şartlar bulunmaktadır. Bu şartların sağlanması halinde faizsiz ikinci el taşıt kredisi kampanyasından yararlanabilirsiniz.

FAİZSİZ İKİNCİ EL TAŞIT KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?


Kuveyt Türk, Albaraka Türk, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım doğrultusundan başlatılan faizsiz ikinci el taşıt kredisi kampanyalarında vatandaşlardan aranan şartlar bulunmaktadır. Bu şartlar arasında Kuveyt Türk vereceği faizsiz taşıt kredisinin alıncak olan aracın 10 yaşa kadar olanlarına sağlamaktadır.




Bununla eş güdümlü aracın değerinin %70’ine kadar verdiği krediler faizsiz olarak hesaplamak da 48 aya kadar vadelendirerek elastik ödeme imkânlarını vatandaşı sunmaktadır. Bununla eş güdümlü aracın yaşına ve kredi miktarına göre de yeni vade seçenekleri oluşturabilmektesiniz. Bununla eş güdümlü %1,93’den başlayan cazip kar oranları ile alacağınız taşıt finansmanı ile eş güdümlü faiz yükünün altından rahatça kalkarak dilediğiniz ikinci el otomobile sahip olabilirsiniz. Albaraka Türk ise başlattığı faizsiz ikinci el taşıt kredisi kampanyasındaki araçların sadece 9 yaşına kadar olanları amacıyla geçerli olmaktadır. 



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR