45 Gün Erteleme Yaparak, Kredi Almak İsteyenlere Bankalar Verildi, 3 Banka Kredi Kampanyası Yaptı

45 Gün Erteleme Yaparak, Kredi Almak İsteyenlere Bankalar Verildi, 3 Banka Kredi Kampanyası Yaptı
YAYIN TARİHİ: 19.08.2021 15:13:00

45 gün ertelemeli kredi veren bankalar hangileridir? 45 gün ertelemeli olarak kredi başvurusunu nasıl yaparsınız? İhtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler vereceğimiz bankalardan hemen onay alırlarsa aynı gün içerisinde kredilerine 36 ay vadeli kullanabilir ve ilk taksit ödemelerine 45 gün ertelemeli yapmak isterlerse bu şekilde onay alabilirler. İşte sizlere vereceğimiz bankalar şunlardır.

İhtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler bankalardan kullandıkları kredi limitlerine göre 45 gün ertelemeli ilk taksit ödemesini yapabiliyor. Öncelikle bankalardan kredi başvurunuzu onaylatmanız gerekiyor. Kredi başvurusu onay alan kişiler verdiğimiz bankalar üzerinden 10 dakika içerisinde bu kredilerinde kullanabilirler. Kredi onayı almak için bir banka kredi notunuzun yüksek olması gerekiyor. 1100 ve 1900 arasında bir kredi notunuz varsa bankadan kredi kullanabiliyorsunuz. Şartlar uygun olduğunuzu düşünüyorsanız vereceğimiz bankalar üzerinden hemen Kredi başvurunuzu yapabilirsiniz.

İş Bankası 45 gün ertelemeli ihtiyaç kredisi başvurusu

İş Bankası üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler 45 gün ertelemeli olarak kredilerine istedikleri zaman kullanabileceklerdir. 45 gün ertelemeli olarak verilen bu kredilerde uygun faiz oranları ile birlikte kredi kullanma imkanımız vardır. İş Bankası 45 gün ertelemeli ihtiyaç kredisi başvurusunda sizlere özel olarak kampanyalar yapılıyor. 100.000 TL'ye kadar kullanacağınız ihtiyaç kredilerinde 3 ay ertelemeli olarak kredinizi hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler eğer bankada bir hesabı varsa İş Cep uygulamasına girerek ihtiyaç kredisi başvurusunu şubelere gitmeden kullanabiliyor, İş Bankası'na özel olarak verilen bu kredi kampanyasında düşük faiz oranları ve masrafsız olarak kredinize kullanabilirsiniz.

Vakıfbank 45 gün ertelemeli ihtiyaç kredisi başvurusu

İhtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler 45 gün erteleme yapacakları bankalardan bir tanesi de Vakıfbank olmaktadır. Vakıfbank ayrıca 3 ay erteleme ye kadar sizlere kredi ertelemesi yaptırıyor. Devlet bankası olan bu bankadan kredi başvurusu yapmak için banka şubelerine gitmeniz gerekli. Ayrıca bankada hesabı olan kişiler internet bankacılığını kullanarak ve bankanın resmi internet sitesine girerek kredi başvurusu yapabiliyor. 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilirsiniz. Alacağınız kredilerde erteleme yaparak 36 ay vade ile işlem yaparsınız.

Şekerbank 45 gün ertelemeli ihtiyaç kredisi başvurusu

Yeni yılın ilk kredi kampanyası yapan Şekerbank, 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredilerinde 36 ay vade ve 45 gün ertelemeli olarak müşterilerine kredi imkanı sunuyor. Sizlerde Şekerbank üzerinden hızlı bir şekilde kredi başvurunuzu yapabilir. Onaylanan kredinizi kullanarak ihtiyacınızı görebilirsiniz. Şekerbank kredi başvurularını banka şubelerinde kimlik ve gelir belgenizi vererek yapabiliyorsunuz. Kredi başvurusu yaptıktan sonra banka sizlere ne kadar onay vereceğini söyleyecektir. Kredi sonucu onaylanan kişiler ise çalışan olması durumunda en az 3 aylık sigortalarının olması emekli olması durumunda da emekli maaşlarını Şekerbanka taşımaları durumunda onaylı olan kredilerine kullanabileceklerdir. 3 ay ertelemeli olarak da Şekerbank bu üzerinden kredi kullanabilirsiniz.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR