40.000 TL Borcu Olanlara Müjde, Hemen Ödenecek ve Kredi Verilecek

40.000 TL Borcu Olanlara Müjde, Hemen Ödenecek ve Kredi Verilecek
YAYIN TARİHİ: 27.08.2021 11:49:00

40.000 TL borç kapatma kredisi veren bankalar hangileridir? 40.000 TL borç kapatma kredisi veren bankalar ve başvuru şartları nelerdir? 40.000 TL borç kapatma kredisi almak için ne yapmak lazım? Bankaların hangi borçları kapattığını ve hangi bankalardan kolay kredi alınacağını sizler için hazırladık. Sizde bu şekilde bankalardan kredi başvurusu yapabilir ve borç transferi yaparak rahat bir nefes alabilirsiniz.

Son günlerde özellikle kamu bankalarının borç kapatma kredisi ile ilgili birçok haberini duymaktayız. Bankalardan kullanmakta olduğunuz kredi ve kredi kartı borçları sizlerin ödemelerinde sıkıntı yaratıyorsa, bu borçları yeni bir kredi alarak tekrardan düzenleyebilirsiniz. 40.000 TL borç kapatma kredisi aldığınızda 36 ay vadeli olarak kredinizi kullanabilir ve borçlarınızı bu şekilde uzun vadelere yayabilirsiniz.

Sizlerde eğer borç kapatma kredisi alacaksanız, bankaların şartlarına uygun müşteri de olmanız gerekmektedir. Borç kapatma kredisi alacak olan müşteriler, icralık olan borçlarına bu kredileri alamazlar. Bankalardan icralık olan ve avukatlık olan müşteriler kara listede oldukları için bu kredileri kullanamazlar. Borçlarınızı düzenli ödüyor ama ödemekte zorlanıyorsanız, 40.000 TL’ye kadar borç kapatma kredisi kullanabilirsiniz.

Şekerbank 40.000 TL Borç Kapatma Kredisi

Şekerbank 40.000 TL borç kapatma kredisi veren bankalardan birisidir. 36 ay vadeye kadar verilen bu kredilerde kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borçlarınızı tek bir bankada toplayabilirsiniz. Kredi başvurusu için size en yakın olan Şekerbank şubesine evraklarınız ile gitmeniz gerekiyor. Banka en az 3 aylık sigortası olan ve kredi skoru 1100 üzerinde olan müşterilere kredi sağlayacaktır. Kredi onayı almak için banka sizi değerlendirmeye alacaktır. Bu değerlendirme sonucunda ne kadar borcunuz varsa hepsini kapatacaklardır. Sizde bu bankadan transfer kredisi alarak hemen işlemlerinizi yapabilirsiniz.

TEB 40.000 TL Borç Kapatma Kredisi

İhtiyaç kredilerinde olduğu gibi borç kapatma kredilerinde de TEB bankası müşterilerine hızlı destek vermektedir. TEB bankası 40.000 TL borç kapatma kredisini hem kredi kartı için hem de bankalardan kullandığınız ihtiyaç kredileri için vermektedir. TEB üzerinden alacağınız bu kredilerde konut kredisi veya taşıt kredisi için borç kapatma kredisi kullanamazsınız. TEB Bankası şubelerine evraklarınız ile giderek kredi başvurusunu yapabilirsiniz. Banka şartlarına uygun olan müşterilerin kredilerini hemen onaylar ve borç kapatılacak olan bankaların ödemelerini online olarak yapar. Bu şekilde banka banka dolaşmadan tüm borçlarınızı EFT yöntemi ile ödemiş olursunuz.

Finansbank Borç Kapatma Kredisi Veriyor

Diğer banka kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borçlarınız için QNB Finansbank üzerinden 36 ay vadeye kadar borç kapatma kredisi alabilirsiniz. Bu bankadan bu krediye başvuru yapacaksanız banka şubelerine gitmeniz gerekmektedir. QNB Finansbank üzerinden borç kapatma kredisi aldığınızda banka şartlarına uygun olan müşteriler hemen kredilerini kullanabileceklerdir. Bu durumda 40.000 TL kredi almak istediğinizde banka sizin diğer tüm banka borçlarınızı kapatacak ve bu şekilde kredi onayını sizlere sunacaktır.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER