3.Kişi Makbule Sonunda Konuştu Mert’in Etekleri Tutuştu! Survivor İhanetinin Makbule’si Mektup Yazdı

3.Kişi Makbule Sonunda Konuştu Mert’in Etekleri Tutuştu! Survivor İhanetinin Makbule’si Mektup Yazdı
YAYIN TARİHİ: 24.02.2022 15:59:00

Survivor 2022 All-Star başladığından yana en çok konuşulan öyle bir konu var ki ne çözüme bağlandı ne de soru işaretlerini giderecek bir açıklama geldi. All-Star’a Nisa Bölükbaşı’nın katılmasının ardından ortalık birbirine girdi. Mert ve Sude’nin aşk yaşadığını gören Nisa, kankası Makbule Şakalakoğlu ile Mert Öcal’ın da aşk yaşadığını açıklayınca olanlar oldu. Günlerdir suskunluğunu koruyan ve ne söyleyeceği merak edilen Makbule cephesinden mektupla yanıt geldi. İşte detaylar…

Her şey ana kadroda yer alan ancak  koronavirüs nedeniyle yarışmaya yedeklerden dahil olan Nisa Bölükbaşı’nın adaya gelişiyle başladı. Adada Mert Öcal ile Sude Burcu’nun aşk yaşadığını öğrenen Nisa Bölükbaşı, Sude Burcu’ya, Mert Öcal’ın yakın arkadaşı Makbule Şakalakoğlu ile de aşk yaşadığını anlatması üzerine ortalık karıştı.

Survivor’da bu konu defalarca açıldı. Gerek ada konseyinde gerekse adada defalarca konuşulan ve ortaya Sude Burcu’nun bir takım şeyleri bildiği ama yine de sineye çektiği gerçeği ortaya çıkan bir durum oluştu. Mert Öcal, bir şeylerin açığa kavuşacağını ve bunun yarışma sonrası olacağını açıklarken tek suskun kalan taraf ise Makbule Şakalakoğlu oldu. Ve olay kadın ölüm sessizliğini bozdu, Nisa Bölükbaşı’ya yazdığı bir mektupta konu hakkında ilk kez konuştu.

Survivor’ın ilk iletişim oyununu kazanan taraf gönüllüler takımı oldu. Gönüllüer takımı yakınlarından gelen mesajları oldu. Nisa Bölükbaşı’ya gelen mesajlardan biri de olay kadın Makbule Şakalakoğlu şu ifadeleri kullanarak, Nisa’ya konuyu şimdilik kapatması gerektiğini öğütledi. İşte Makbule Şakalakoğlu’nun o mesajı:


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR