35 Bin TL İhtiyaç Kredisi Çekenler Akbank, ING Bank Ve TEB Bank’a Kaç TL Taksit Ödüyorlar?

35 Bin TL İhtiyaç Kredisi Çekenler Akbank, ING Bank Ve TEB Bank’a Kaç TL Taksit Ödüyorlar?
YAYIN TARİHİ: 9.03.2022 09:46:00

Günümüzde pek çok kişi bankalarda krediler çekiyor. Temel ihtiyaçların sağlanması için kredi başvurusu yapanlar ihtiyaç kredisi sisteminden yararlanmaktadır. Genel olarak günümüzde Akbank, ING Bank ve TEB Bankası ihtiyaç kredisi hizmetlerini belirli koşullar altında pek çok kişiye sunmaktadır. Özelliklede son yıllarda yaşanan pandemi sürecinde bankalardan ihtiyaç kredisi çekenlerin sayısı daha çok artmıştır. Genel olarak 30 ile 40 bin TL arası ihtiyaç kredileri için bankalara başvurular yapılıyor.

Kurumsal bir banka olan Akbank günümüzde ihtiyaç kredileri için sıklıkla tercih edilir. Günümüz koşullarında Akbank 35 bin TL ihtiyaç kredisi geri ödeme miktarı vade durumuna göre değiştirmektedir. Genellikle 35 bin TL için Akbank 24 aylık yaklaşık aylık 1920 TL ödeme istemektedir. 12 aylık vade için Akbank 35 bin TL’de aylık olarak 3400 TL oluşturmaktadır. Vadelerin uzamasına göre ihtiyaç kredi çeşitlerinin geri ödeme miktarı artmaktadır.

ING Bank 35 Bin TL İhtiyaç Kredisi İçin Geri Ödemesi Kaç TL’dir?


Günümüzde genel olarak ING Bankası farklı pek çok kredi olanaklarını müşterine sunuyor. Son zamanlarda artan dünya geneli küresel kriz ile ihtiyaç kredi çeşitlerine ilgi ING Bankasında da artmıştır. Özelliklede son zamanlarda artan kredi faiz oranları günümüzde sürekli olarak ihtiyaç kredisinin tercih edilmesine engel olmuyor.


ING Bankası genel olarak 35 bin TL için 12 ay vade ile aylık 3300 TL ödeme planı oluşturmaktadır. 36 aylık vade için ise ING Bankası 35 bin TL’de aylık olarak 1400 TL ödeme planını oluşturur.

TEB Bank 35 Bin TL İçin Ne Kadar Geri Ödeme İstiyor?


TEB Bankası günümüzde kurumsal olarak bankacılık hizmetlerini sunan bir bankadır. Genel olarak günümüzde TEB Bankası çeşitli kredi müşterilerine sunuyor. Son yıllarda ise TEB Bankasında en çok tercih edilen kredi türü ise ihtiyaç kredisi oluyor.

Özellikle de gençler tarafından ihtiyaç kredisi çeşitlerine daha çok talepler oluşmaktadır. Günümüzde TEB Bankası 35 bin TL için kredide 36 ay vadede aylık 1460 TL ödeme istemektedir. 12 ay vade için ise TEB 35 bin TL için yaklaşık olarak 3350 TL ödeme ister.
 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR