30.000 TL Faizsiz Helal Kredi Ödemesi Yapılacak, Detaylar Belli Oldu

30.000 TL Faizsiz Helal Kredi Ödemesi Yapılacak, Detaylar Belli Oldu
YAYIN TARİHİ: 27.08.2021 10:13:00

30.000 TL Faizsiz Helal Kredi Veren Bankalar hangileridir? 30.000 TL Faizsiz kredi almak için şartlar nelerdir? 30.000 TL ihtiyaç kredisi için faizsiz işlem yapan bankalar hakkında sizlere detaylı bilgiler vereceğiz.

Bankaların verdiği kredilerde müşterilere faiz uygulanarak işlem yapılmaktadır. Bu durumda da bankalar kendi politikalarına göre faiz belirlemektedirler. Faizlerin yüksek olduğunu düşünen ve dinimize göre faizin haram olduğu için kredi alamayan kişiler ülkemizdeki faizsiz kredi veren bankalardan işlem yapmak istemektedirler. Sizlerde eğer faizsiz helal kredi almak istiyorsanız, başvuru şartlarına uygun olarak helal kredi veren katılım bankalarından işlem yapabilirsiniz. Ülkemizde 6 adet faizsiz bankacılık işlemleri yapan banka vardır. Bu bankalardan kredi kullanmak için politikasına uygun olmanız gerekiyor. Başvuru yapacağınız ve faizsiz 30.000 TL kredi alacağınız bankalar şu şekildedir.
  • Albaraka Türk Katılım Bankası
  • Emlak Katılım Bankası
  • Ziraat Katılım Bankası
  • Kuveyt Türk Katılım Bankası
  • Vakıf Katılım Bankası
  • Türkiye Finans Katılım Bankası

Faizsiz 30.000 TL Faizsiz Kredi Başvuru Şartları Nedir?

Faizsiz kredi başvurusu yaptığınızda başvuru şartlarına uygun olan müşteriler hemen kredi onayı alabilirler. Bunun için bankaya başvuru yapmadan kendi durumunuzu sorgulamanız gerekiyor. Katılım bankalarından kredi alabilmeniz için öncelikle gelir belgenizin olması gerekiyor. Emekli maaşı olan veya çalışan kişiler bu kredileri kullanabilirler. Emekli maaşı olan müşteriler bu bankalardan hangisine başvuru yapacaksa maaşını taşıma şartı olacaktır. Eğer sigortalı olarak çalışıyorsanız da banka en az 12 ay sigortanızın yatmış olmasını isteyecektir. Kredi başvurusu yaptığınızda kredi notu yüksek olan ve bu şartlara uygun olan kişiler onay alacaklardır.

Kuveyt Türk Katılım Bankası 30.000 TL Faizsiz Kredi

Kuveyt Türk katılım bankası üzerinden 36 ay vadeye kadar 30.000 TL faizsiz kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kuveyt Türk Katılım Bankası üzerinden en yakın banka şubesinden veya internet bankacılığından kredi başvurusu yapabilirsiniz. Banka sizin ihtiyacınıza göre kredi onayı verecektir. Kredi onayı alan müşteriler, aldıkları kredileri 3 ay ertelemeli olarak kullanabilirler. Kredi başvurusu için emekli kredisi, tatil kredisi, hacı ve umre kredisi gibi birçok krediyi faizsiz olarak kullanacaksınız.

Albaraka Türk Katılım Bankası 30.000 TL Faizsiz Kredi

Albaraka Türk üzerinden de aynı Kuveyt Türk katılım bankası gibi 30.000 TL faizsiz kredi kullanılmaktadır. Kredi başvurusu yaptığınızda 30.000 TL size sadece kar payı oranı eklenerek verilecektir. Katılım bankalarından en çok kredi kullanılan bankası olarak bilinen Albaraka Türk anında 36 ay vadeye kadar size kredi onayı verecektir.

Ziraat Katılım Bankası 30.000 TL Faizsiz Kredi

İslami şartlara göre onay alacağınız bir diğer katılım bankası Ziraat Katılım Bankası olmaktadır. Bu banka kamu katılım bankası olduğu için uygun kar payı oranları ile sizlere kredi verecektir. Yaptıkları bankacılık işlemlerinde faizsiz işlem yapan banka emekli ve çalışan kişilere 36 ay vadeye kadar ve 3 ay ertelemeli kredi imkanı sunmaktadır.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR