30 Kasım’a kadar personel alınacak! Yurt dışında çalışın binlerce dolar kazanın! İşte kadrolar

30 Kasım’a kadar personel alınacak! Yurt dışında çalışın binlerce dolar kazanın! İşte kadrolar
YAYIN TARİHİ: 16.11.2021 10:01:00

30 Kasım’a kadar personel alınacak! Yurt dışında çalışın binlerce dolar kazanın! İşte kadrolar Yurt dışı çalışma ilanlarına son dönemde acayip bir ilgi var. Bu anlamda vatandaşlar dolar ve euro'nun artması sonrası yurt dışına kaçmaya bakıyor. Haberimizde yeni bir yurt dışı iş ilanları detaylarını veriyoruz. Tel Aviv başkonsolosluğu personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. 1 sözleşmeli sekreter alacak olan başkonsolosluk, adayları sınava tabi tutacağını belirtti. İlanın şartları nelerdir?

Yurt dışında çalışın binlerce dolar kazanın! 30 Kasım’a kadar personel alınacak! İşte kadrolar.  Ülkemizde yaşanan son gelişmelerden sonra vatandaşlar yurt dışı iş başvurularını kovalıyor. Bu anlamda hayallere dalan kişilerin hayallerini gerçeğe çeviriyoruz. Resmi olarak oluşturulan bildirime göre Tel Aviv başkonsolosluğu personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. 1 sözleşmeli sekreter alacak olan başkonsolosluk, adayları sınava tabi tutacağını belirtti. İlanın şartları nelerdir?

ARANAN NİTELİKLER

1.    Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

2.    Sınav tarihi itibariyle 41 yaşından gün almamış olmak,

3.    En az lise ya da dengi okulları ile bu okullarla eşdeğer bulunduğu Millî Eğitim Bakanlığınca onaylanmış yabancı okullardan mezun olmak,

4.    Kamu haklarından yoksun bulunmamak,

5.    Ağır hapis ya da 6 aydan çok hapis ya da affa uğramış olsalar dahi zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanmak, dolanlı iflas gibi yüz kızartıcı bir fiilden ötürü hapis cezasından hükümlü bulunmamak,

6.    Erkekler amacıyla askerliğini yapmış olmak ya da yapmış sayılmak,

7.    Her türlü iklim koşullarında vazife yapmaya engel hali bulunmadığını sıhhat kurulu raporu ile belgelemek (Sağlık Kurulu Raporu istihdam edilecek adaylardan istenir),

8.    Çok iyi derecede İngilizce ve Türkçe bilmek,

9.    Bilgisayar kullanabilmek. 


Sekreter Nedir?

Bir büroda üst seviye yöneticilerinin randevularını düzenleyen ve gelen konukları ağırlayan asistanlara sekreter denir. Genel sekreterler ise genelde üniversitelerde vazife alır. 

Sekreter Ne İş Yapar?

1- Muhasebe sekreterleri bütçe taslaklarını hazırlar. Haftalık ve aylık belgeleri tasnif eder ve dosyaları. Talep edildiği takdirde o dosyaları, müdür ya da müdür yardımcısına iletir.

2- Emlak sekreterleri ev ve arsalar ile ilgili müşterileri bilgilendirir. Müdür büroda yokken gelen müşterileri ağırlar. Satılık ve kiralık dükkanların fotoğraflarını internet sitesine yükler.

3- Tıbbi sekreterler kliniğe ve muayeneye gelen konukları karşılar. Randevu takip programını kullanarak randevuları düzenler. Doktorların muayene sırasında kullandığı tıbbi ekipmanları sterilize eder. Diş hekiminin yanısıra tıbbi sekreter olarak işe başlayan bir kişi, muayene sırasında doktora yardım eder. Muayene lambasını açar ve istediği malzemeleri doktora verir. Tıbbi sekreterler ek olarak doktorların yazdığı reçeteleri bilgisayara işler.

4- İş yemeklerinin tarihi ve saatini ayarlar.

5- Şirketlerin yapacağı organizasyonları düzenler.

6- Günlük ve haftalık iş rapor tutar.

7- Muhasebe sekreteri devre sonu bilançoları ve faturaları düzenler. Gelir gider tablosunu hazırlar. Yöneticileri ödenecek borçlar konusu ile ilgili bilgilendirir.

8- 5- Müdür ve üst seviye yöneticiler büroda yokken, telefonları yanıtlar.

9- Gelen mailleri cevaplar.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER