3 Bankadan Son Dakika Açıklaması, 3 Aylık Sigortanız Varsa 75000 TL Ödenecek

3 Bankadan Son Dakika Açıklaması, 3 Aylık Sigortanız Varsa 75000 TL Ödenecek
YAYIN TARİHİ: 19.08.2021 11:04:00

3 ay sigortası olanlara 75 bin TL kredi kampanyası başladı. 3 ay sigortası olan kişilere 75 bin TL'ye kadar kredi veriliyor. Sizlere de bu krediler nasıl verilir? Hangi bankalar üzerinden 75000 TL ihtiyaç kredisi alabilirsiniz? Bu konu hakkında bilgiler vermek istiyoruz.

İhtiyaç kredisi kullanacak olan müşteriler şartlara uygun olmaları durumunda kredilerini vereceğimiz bankalar üzerinden kullanabilirler. Kredi kullanacak olan kişiler daha önce banka çalışmalarının olmuş olması durumunda bu kredilere onay alabilir. 36 ay vadeye kadar alacağınız bu kredilerde, krediler kişilerin kredi puanına göre veriliyor. 75 bin TL'ye kadar onay almak istiyorsanız 3 ay sigortalı olmanız durumunda hemen kredinizi kullanabilirsiniz. 1100 ve üzerinde bir kredi puanımızın olması yeterli olacaktır. Eğer bankada kredi veya kredi kartı kullanıyorsanız bu kullandığınız ürünlerin de güncel gecikmelerinin olmaması gerekiyor. Şartları uygun olduğunuzu düşünüyorsanız vereceğimiz bankalar üzerinden 75 bin TL'ye kadar kredi kullanabilirsiniz.

ING Bank 75000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu

ING Bank üzerinden 75 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapabiliyorsunuz. Size özel olarak verilen bu kredi kampanyasında 3 ay ertelemeli işlem yapılmaktadır. ING Bank 75000 TL ihtiyaç kredisi alacak olan kişiler kredilerini hızlı bir şekilde banka şubesinden kullanacaklar. Bunun için kredi başvurusunda internet sitesinden veya banka şubesinden yapabilirsiniz. 3 ay sigortanızın olması durumunda sizlere kredi onayı verilecek ve sizler de kredi notuna göre faiz oranlarından yararlanacaksınız. ING Bank ihtiyaç kredisi mobil uygulama üzerinden sadece 50.000 TL'ye kadar veriliyor. Eğer bu bankada müşteri iseniz veya ihtiyacınız 50.000 TL'ye kadar ise ING mobil uygulamasına girerek buradan kredi başvurunuz yapabiliyorsunuz.

Garanti Bankası 75 bin TL kredi başvurusu

Garanti Bankası üzerinden diye 75000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Şartlara uygun olmanız durumunda sizlere özel olarak verilen bu kredi kampanyasından yararlanmak istiyorsanız kredi notunuzun 1100 ve üzerinde olması, en az da 3 aylık sigortanızın olması gerekiyor. Sigortalı olarak çalışan kişiler eğer yeni işe başladıysa bu krediler kullanamazlar. En az üç aydır yani 90 gündür aynı iş yerinden sigortanızın yatmış olması şartı vardır. Bankadan kredi alan kişiler ayrıca Bonus kredi kartı başvurusu da yapabilirler.

Şekerbank 75000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu

Hızlı onay almak istiyorsanız Şekerbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. 75 bin TL'ye kadar banka müşterilerine kredi veriyor. Eğer bu bankadan bir maaş alan kişiyseniz daha yüksek limitlerde de kredi kullanabilirsiniz. Ama eğer maaşı almıyorsanız ve en az 3 aylık sigortanız varsa size en yakın Şekerbank şubesi ile kimlik ve gelir belgeniz ile gittikten sonra kredi başvurunuzu yapabiliyorsunuz. 75 bin TL'ye kadar kredi onayı verildiği zaman diğer bankalarda olan kredi ve kredi kartı borçlarımı da bu banka kapatmak isteyecektir. Bu Kredi ile birlikte hem ihtiyaç kredisi hem de borç transfer kredisi kullanmış olacaksınız en fazla banka 36 ay vade ile işlem yapıyor.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR