3 bankadan 65.000 TL'ye kadar hem ihtiyaç kredisi, hem de borç kapatma kredisi verilecek

3 bankadan 65.000 TL'ye kadar hem ihtiyaç kredisi, hem de borç kapatma kredisi verilecek
YAYIN TARİHİ: 8.08.2021 08:40:00

3 bankadan 65.000 TL'ye kadar hem ihtiyaç kredisi, hem de borç kapatma kredisi verilecek. Uygun faizlerle bu krediler alınacak. Detaylar bankaların internet sitelerinde belli oldu.

3 bankadan 65.000 TL kredi kampanyası başladı. 3 bankadan 65.000 TL'ye kadar hem ihtiyaç kredisi, hem de borç kapatma kredisi kullanabilirsiniz. Sizlere yazımızda bu 3 bankanın yapmış olduğu kredi kampanyaları ile birlikte nasıl kredi başvurusu yapabilirsiniz, bu konu hakkında bilgiler vermek istiyoruz. 
65.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen müşteriler belirli kredi şartlarına uygun olmaları durumu da kredilerini hemen üç ayı ertelemeli olarak vereceğimiz banka şubelerinden kullanabilirler.

Bankalarla daha önce bir çalışmanız varsa ve kredi veya kredi kartı kullandıysanız bu kullanımlarımız da düzenli ödemeler yaptıysanız banka sizlere 65.000 TL'ye kadar kredi onayı verecektir. Şimdi sizlere yeni kredi kampanya yapan bu üç banka hakkında bilgiler vermek istiyoruz. Sizlerde bu bankalar üzerinden internet üzerinden veya mesaj atarak, kredi başvurusunda bulunarak banka şubelerine gitmeden işlem yapabilirsiniz. 

Ziraat Bankası 65.000 TL Kredi

Ziraat Bankası, devlet bankası olmasından ötürü düşük faiz oranları ile birlikte kredi kullanacağınız bankalardan birisidir. Sizi en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek kimliğiniz ve gelir belgenizi verdikten sonra bu bankadan kredi onayı alabilirsiniz. Banka, sadece çalışan müşterileri değil, emekli olan ve devlet memuru olan müşterilere de sürekli olarak güncel kredi kampanyaları yapmaktadır.


Alacağınız 65000 TL ihtiyaç kredilerinde 36 ay vadeye kadar işlem yapabilir, ilk kredi taksitini de 3 ay erteleme imkanı sizlere sunacaktır. Ziraat Bankası, ihtiyaç kredisi kullanan müşteriler, diğer bankadaki olan borçlarında kapatmak istiyorsa, borç kapatma kredisi ile birlikte bu limitte kredilerini kullanabilirler. Diğer bankadaki olan kredi ve kredi kartı borçlarınızı transfer ederek, tek bir bankada ödeme kolaylığı sağlayabilirsiniz. 

Yapı Kredi Bankası 65.000 TL Kredi

Yapı Kredi Bankası, ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişiler cep telefonlarının mesaj kısmına girerek Bireysel TC Kimlik  Aylık Gelir yazıp, bu mesajı: 44 11 numarasına göndererek kredi başvurusunda bulunabilir. Kredi başvurusunda bulunan kişilerin 65000 TL'ye kadar onay almaları durumunda en yakın banka şubelerinden kimlikle kredilerini kullanabilirler.

Yapı Kredi Bankası üzerinden alacağınız 65000 TL kredi başvurusu 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli verilmektedir. Kredi kullanacak olan kişiler, ayrıca bankanın resmi internet sitesi üzerinden ve banka şubeleri üzerinden de kredi başvurularını gerçekleştirebiliyor. 

QNB Finansbank 65.000 TL Kredi

Kolay kredi başvurusu ve anında onay almak istiyorsanız, QNB Finansbank, SMS kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. 36 ay vadeli ve sizin kredi notumuza göre oluşacak faiz oranları ile birlikte bu banka sizlere SMS Kredi kampanyası yapmaktadır. TC kimlik numaranızı 50 30 numarasına mesaj atarak bu banka üzerinden hızlı bir şekilde kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.

Başvuru yaptıktan sonra 5 dakika içerisinde sizlere kredi sonucu gelecek ve onaylanan kredinizi hemen anında banka şubelerinden kimliğinizle kullanabileceksiniz. Bu bankada hesabı olan müşteriler ise SMS kredi yerine internet bankacılığı kredisi başvurusunda bulunabilir. Aldığınız tüm krediler ihtiyaç kredisi olarak verileceği için ilk taksit ödemelerinde 3 ay erteleme yapma imkanınız bulunacaktır. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR