24 Ocak BtcTurk Çöktü Mü, 503 Service Unavailable Ne Demek? BtcTurk Neden Açılmıyor?

24 Ocak BtcTurk Çöktü Mü, 503 Service Unavailable Ne Demek? BtcTurk Neden Açılmıyor?
YAYIN TARİHİ: 24.01.2022 10:07:00

24 Ocak BtcTurk çöktü mü, 503 Service Unavailable ne demek? BtcTurk neden açılmıyor? Soruları sıklıkla sorulmaya başlandı. Bu anlamda yaşanan gelişmeler ise bunu doğrular nitelikte. 23 Ocak Piyasa akşamında kripto para alım borsa sitesi olan BtcTurk’te işlem kleştirmek isteyen kullanıcılar ‘Erişim kesintisi’ hatası ile karşılaşınca bunun cevabını incelemeye başladı. Akşam saatlerinde 21.20’den itibaren BtcTurk’e giriş yapılamıyor.

24 Ocak BtcTurk çöktü mü, 503 Service Unavailable ne demek? BtcTurk neden açılmıyor? Soruları sıklıkla sorulmaya başlandı. 23 Ocak akşamında en çok işlem yapılan kripto para alım borsa sitesi olan BtcTurk'te işlem gerçekleştirmek isteyen kullanıcılar ‘Erişim kesintisi’ hatası ile karşılaşıyor. Peki, BtcTurk niçin açılmıyor, niçin giriş yapamıyorum?  Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de


 

24 OCAK BTCTURK ÇÖKTÜ MÜ? BTCTURK NEDEN AÇILMIYOR?

BtcTurk girişinde husus ile ilgili oluşturulan açıklamada;

Güncelleme - Değerli kullanıcılarımız,

Servis sağlayıcılarımızdan kaynaklı teknik aksaklık bağlamında BtcTurk internet sitesi ve mobil uygulamalarında erişim kesintileri yaşanmaktadır. Teknik ekibimiz hususnun en kısa sürede çözümlenmesi amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir.

Güncelleme - Bu hususyu incelemeye devam ediyoruz.


Araştırılıyor - Değerli kullanıcılarımız,

Servis sağlayıcılarımızdan kaynaklı teknik olarak yaşanan aksaklık bağlamında BtcTurk internet sitesi ve mobil uygulamalarında erişim kesintileri yaşanmaktadır. Teknik ekibimiz hususnun en kısa sürede çözümlenmesi amacıyla çalışmalarını sürdürmektedir. 

503 SERVİCE UNAVAİLABLE NE DEMEK?

503 Service Unavailable Hatası, internet sunucusunun kullanmak mümkün olmadığı hallerde ortaya gelen bir HTTP hal kodu hatasıdır. 503 Service Unavailable Hatasını rastgele bir internet tarayıcısı ya da rastgele bir işletim sistemi kullanan bilgisayarda hem de bir akıllı telefon ya da tablette bile karşılaşabilirsiniz. Bu hatanın giderilmesi bağlamında sunucunun tekrardan aktif duruma gelmesini beklemeniz ve imkanınız varsa internet hattınızı tekrardan başlatmanız çözüm olabilir.

BTC TÜRK SAHİBİ ÖZGÜR GÜNERİ KİMDİR?


Kariyerine, 1991 yılında üniversite öğrencisiyken, Global Menkul Değerler Araştırma Bölümü'nde başlayan Güneri, Romanya ve Mısır ülke analisti olarak görev yapmış ve şirketin Mısır/Kahire ile New York ofislerinin kuruluşunda rol almıştır.

2000 yılında QNB Finansbank Grubu'na geçen Özgür Güneri, Finans Portföy Yönetimi A.Ş. Genel Müdür Yardımcılığı, Genel Müdürlüğü, Yönetim Kurulu Üyeliği ve aynı zamanda da Türkiye'de ve Avrupa'da gelişmekte olan Borsa Yatırım Fonu'nun kuruluşunu sağlayan ekibe liderlik yapmıştır.



Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO olarak yaklaşık 5 yıl QNB Finansinvest'te çalışan Güneri, 2018 yılında BtcTurk'ün çoğunluk hissesini satın almıştır. Türkiye'yi Bitcoin'le tanıştıran BtcTurk'te yeni nesil finans hizmetler alanında adım atan Özgür Güneri BtcTurk CEO'su olarak görev yapmanın yanı sıra blokzinciri ve kriptopara odaklı teknoloji geliştirme şirketi BTCTrader şirketinde CEO olarak görev almaktadır.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR