2273'ye SMS Atın! 1.000 TL Hediye Ediliyor! O Bankada Hesabı Olan Herkese Anında Yatıyor

2273'ye SMS Atın! 1.000 TL Hediye Ediliyor! O Bankada Hesabı Olan Herkese Anında Yatıyor
YAYIN TARİHİ: 24.12.2021 19:00:00

Cardfinans, resmi internet sitesinden mühim bir duyuruda bulundu. Yayınlanan yeni kampanyaya göre Aralık ayı süresince mühim bir kampanya düzenledi. Bu bağlamda, harcama sözünüze göre 1000 TL’ye varan indirim fırsatı sunuyor. Cardfinans’ın resmi internet sitesinden yayınladığı kampanyanın detayları nelerdir? Kimler Cardfinans kampanyasına katılabilir?

Kampanya Detayları

Aralık ayı bağlamında yılbaşı alış verişlerinizi Mobil Temassız Ödeme (NFC) ya da Karekod ile yapın, harcama sözü sunarak toplamda 1000 TL’ye varan Hediye Para ile harcamalarınızı bedavaya getirin! Bilgi ve katılım amacıyla QNB Mobil’den kampanyaya katılın ya da ARALIK yazın 2273’e iletin, sizi arayalım. 

QNB Mobil’de Kart Ayarları’ndan Karekod ile Ödeme ve Mobil Temassız Ödeme (NFC) özelliklerini aktif duruma getirebilirsiniz. Mobil Temassız Ödeme yalnızca NFC özelliği tespit edilen 5.0 ve üzeri sürüme sahip Android cihazlar amacıyla kullanılabilir.



Karekod ile Ödeme ile ilgili çeşitli bilgi alabilmek amacıyla buraya , Mobil Temassız Ödeme (NFC) ile ilgili çeşitli bilgi alabilmek amacıyla buraya tıklayabilirsiniz.
Aralık ayı vakitsince CardFinans ile gerçekleştireceğiniz mobil ödemelerin toplam tutarının 150 TL’yi geçmesi durumunda harcama sözü sunarak Hediye Para kazanabilirsiniz. En az 150 TL, en çok 1.000 TL’ye kadar Hediye Para kullanabilirsiniz.150-500 TL arası sarfedilen Hediye Para amacıyla 12 ay, 500 TL üstünde sarfedilen Hediye Para amacıyla 18 ay amacıylade harcama sözünüzü tamamlamanız gerekmektedir.

Her 100TL harcama ile 1 TL değerinde Hediye Para sözünüzü kapatmış olacaksınız. Mesela 300 TL tutarında Hediye Para kullanırsanız, 12 ay bağlamında toplam 30.000 TL, aylık 2.500 TL harcama sözü vermiş olacaksınız. Belirtilen vakit sonucunda harcama sözünden eksik kalan bakiye olması durumunda, kalan Hediye Para bakiyesi ekstreye yansıtılacaktır.


ARALIK yazıp 2273’e iletin ya da katıla tıklayın, sizi arayalım. Aramada kampanyaya girişinizi onaylayabilirsiniz. Kampanyaya katıldıktan sonra kartınızla gerçekleştireceğiniz alış verişlerinizin kampanya koşullarına makul olması durumunda Ocak’ın ilk haftası Hediye Para tüketiminiz kadar kartınıza iade yansıtılacak. Farklı Hediye Para kampanyasına katılanlar bu kampanyadan faydalanamaz ve her müşteri yılbaşı kampanyasından yalnızca 1 defa faydalanabilir.

Hediye Para kullanılabilecek işlemler yalnızca vatan içi oluşturulan alış verişlerde geçerlidir.
Ön ödemeli kartlara oluşturulan yüklemeler, karttan karta para transferleri, Bireysel Emeklilik gibi sigorta prim ödemeleri, vergi ödemeleri amacıyla Hediye Para kullanılamaz.
Kredi kartınızdan kullandığınız nakit avans, hemen kredi işlemleri ile TL yüklemeleri, para transferleri ve biriktiren hesap tipleri hariç bütün harcamalarınız harcama sözünüze dahil edilecektir.

Bir takvim ayı amacıylade en çok 15.000TL’lik alış veriş harcama sözüne sayılacaktır.
Bir takvim ayı amacıylade kapatılabilecek Hediye Para tutarı en çok 150 TL’dir.
Kampanyadan, ödemelerini derli toplu olarak gerçekleştiren, limiti en az 1,875 TL olan QNB Finansbank bireysel kredi kartı sahipleri yararlanabilir.

Kullanabileceğiniz Hediye Para tutarı kart limitinizin %8’inden çok olamaz.
Harcama sözünüz amacıyla belirti edilen vakit sonucunda harcama sözünden eksik kalan bakiye olması durumunda, kalan Hediye Para bakiyesi ekstrenize yansır. Mesela 50TL’lik Hediye Para amacıyla harcama sözünüzü sağlayamazsanız, vade sonucunda 50 TL kartınıza yansıyacaktır.

Kalan harcama sözünüzü, ekstrelerinizden ya da KALAN yazıp 2273’e mesaj göndererek öğrenebilirsiniz. Hediye Para programına hangi bireysel kredi kartı ile kayıt olunmuş ise, verdiği harcama sözünün bütününün yalnızca bu kart ve bu karta bağlı ek kartlar ile yapılacak harcamalar ile kapatılması gerekmektedir. Ek kartlar ile sanal kartlar Hediye Para tüketimi yapamaz fakat Hediye Para tüketimi oluşturulan asıl karta bağlı bu kartlarla oluşturulan harcamalar alış veriş sözüne sayılır. Enparacom ve Miles&Smiles QNB Finansbank kredi kartlarınızla gerçekleştireceğiniz harcamalar kampanyaya dahil değildir.

ParaPuan kullanılarak oluşturulan harcamalar üstünden Hediye Para tüketimi gerçekleştirilemez. Ticari kullanımlar Hediye Para’dan yararlanamaz yararlansa dahi Hediye Para tutarı geri alınır. Müşterinin kredi kartını sıksık olarak ve ticari nedenle kullanması yasak olup, bu şekildeki kullanımların olması durumunda Müşteri Hediye Para’dan yararlanamayacaktır. Müşterinin kredi kartını bu şekilde kullanıldığının belirlenmesi durumunda Banka, kartı iptal etmeye, Hediye Para tutarını rastgele bir bildirim yapmaksızın geri almaya yetkilidir.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR