2.000 TL'den 100.000 TL'ye Kadar Veriliyor! Kişiye Özel Faizle Anında Garanti BBVA İhtiyaç Kredisi!

2.000 TL'den 100.000 TL'ye Kadar Veriliyor! Kişiye Özel Faizle Anında Garanti BBVA İhtiyaç Kredisi!
YAYIN TARİHİ: 10.02.2022 12:42:00

​Garanti Bankası yapmış olduğu kampanya ile eş güdümlü vatandaşları hızlı bir şekilde 2.000 TL'den 100.000 TL'ye kadar kredi ödemesi yapacağını açıkladı.  Garanti Bankası, İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılmak isteyen vatandaşlar hedefiyle başlatmış olduğu bu yeni kampanyada Garanti Bankası şubelerine sadece kimlikleriyle eş güdümlü giden vatandaşlar, 24 ay vadeli 100.000 TL nakit kredi kullanabilecek. Acil paraya ihtiyacı olan vatandaşların başvuru yapabilecekleri Garanti Bankası yapmış olduğu kampanyalar ile eş güdümlü vatandaşlara daha hızlı bir şekilde kredi imkanı sağlamaya devam ediyor.

2.000 TL'den 100.000 TL'ye kadar anında para alabilirsiniz. İhtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara acil ihtiyaçlarının olması durumunda, Garanti Bankası üzerinden istedikleri vakit kendi gereksinimlerine göre, kredi alabiliyor. Banka kredi notu düşük olan banka kredi notu yüksek olan vatandaşlar amacıyla ayrı ayrı kredi kampanyaları yapan bu banka müracaat yapan vatandaşların şayet başka bankalardaki borçları amacıyla kredi kullanmak istiyorsak, aktarma kredisi vermektedir. 


Garanti Bankası kredi müracaatı nasıl yapılır?


Garanti Bankası üzerinden banka kredi şartlarına makul olan ve kredi müracaatı gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, gereksinim kredisi amacıyla banka şubelerine gitmeden internet sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebiliyor. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda, Garanti Bankası, sizlere süratli birşekilde kredi sonucunu verecek ve onaylanan tutar kadar krediyi dilediğiniz vakit banka hesabınıza yatıra bileceksiniz. 




Kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, Garanti Bankası şubeleri üzerinden yapacakları ihtiyaç kredisi müracaatı amacıyla yalnızca bankaya kimlikleriyle eş güdümlü gitmeleri yeterli olacak ve bu kredi sonucunu da anında öğrenmesine imkân sağlayacaktır. Garanti Bankası şubeleri üzerinden yapmış olduğunuz başvuruda, onay alırsanız, gene aynı dakika amacıyla da krediniz kendi hesabınıza yatacaktır. Bankanın kredi faiz oranlarını öğrenmek istiyorsanız, resmi internet sitesine girebilir ya da size yakın olan bir garanti Bankası şubesine giderek hem kampanya ile ilgili bilgi alabilir, hemde faiz oranlarını öğrenerek, kredi müracaatında bulunabilirsiniz. 

Garanti Bankası SMS ile kredi müracaatı yapar iken ilk olarak TC kimlik numaranızı yazıp bir boşluk bırakarak aylık net gelirinizi Daha sonra bir boşluk daha bırakarak dilediğiniz Kredi tutarını ve kredi cinsini yazıp 3280'e SMS olarak gönderebilirsiniz.

100.000 TL 24 AY KREDİ ÖDEMESİ 




 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR