20 Ocak Perşembe Yarın, Bugün Gaziantep Okullar Tatil Mi? Gaziantep Kar Tatili Var Mı? MEB-Valilik

20 Ocak Perşembe Yarın, Bugün Gaziantep Okullar Tatil Mi? Gaziantep Kar Tatili Var Mı? MEB-Valilik
YAYIN TARİHİ: 19.01.2022 11:56:00

Meteoroloji’den gelen son dakika uyarılarının sonrasında akşam saatlerinde Gaziantep ve il çapında başlayan yoğun kar yağışı yaşamı olumsuz yönde etkiliyor. Öğle saatlerinden sonra başlayan ve akşam saatlerinde de etkisini iyice hissettiren kar yağışından ötürü ana ve ara yollardaki araçları ile ilerlemekte vatandaşlar zorluk yaşadı. Peki, Gaziantep Valiliği okullar tatil açıklaması yaptı mı? 20 Ocak Perşembe yarın Gaziantep'te okullar tatil mi?

Gaziantep’te devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil mi sorusu tekrardan gündem oldu. Kar yağışının yaşamı olumsuz yönde etkilediği Gaziantep’te yarın 20 Ocak okullar tatil mi? Peki, yarın Gaziantep’te üniversitelere tatil var mı? ​Gaziantep'de kar yağışı etkili olmaya başladı. Yurdun dört bir yanından kar haberi geliyor. Kar yağışına hiç kuşkusuz en çok sevinenler çocuklar. Karda doyasıya eğlenmek isteyen öğrenciler, kar yağışının olduğu kentlerde eğitime ara verilip, verilmediğini yoğun şekilde araştırıyor. Gaziantep'de yoğun kar yağışı başladı. Peki, Gaziantep'de okullar yarın tatil mi? Gaziantep Valiliği okullar tatil açıklaması yaptı mı? Son dakika gelişmeleri haberlerim.com.tr'de

20 OCAK PERŞEMBE YARIN, BUGÜN GAZİANTEP OKULLAR TATİL Mİ? GAZİANTEP KAR TATİLİ VAR MI? MEB-VALİLİK

Gaziantep’te 20 Ocak Perşembe gününde okulların tatil ilan edilip edilmeyeceği konusu ile ilgili şimdilik net bir açıklama yapılmadı.

Yoğun kar yağışı nedeniyle Gaziantep’te son olarak 19 Ocak  Çarşamba gününde il çapında bütün okullar tatil ilan edilmişti.

GAZİANTEP °C, -2°C

Çok bulutlu, Aralıklı kar yağışlı



Gaziantep'te, kar nedeniyle eğitim- öğretime ara verildi.  Gaziantep'te sabah saatlerinde başlayan kar akşam saatlerinde de etkisini sürdürdü. Gaziantep Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından, yoğun kar yağışı nedeniyle şehir çapında eğitime ara verildiğini belirterek, "Yoğun kar yağışı bundan dolayı 19 Ocak Çarşamba günü Gaziantep çapında eğitime (halk eğitim dahil) bir gün ara verilmiştir. Hamile ve engelli kamu personeli idari izinli sayılacaktır. Lütfen mecburi olmadıkça trafiğe çıkmayın" paylaşımında bulundu.
 

GAZİANTEP 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU




GÜNEYDOĞU ANADOLU

Çok bulutlu, bölge genelinin kar yağışlı geçeceği ön görü ediliyor. Yağışların Siirt, Batman, Şanlıurfa, Diyarbakır ve Mardin çevrelerinde güçlü ve yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgarın, kuzeybatısında kuzeyli, doğusunda güneyli yönlerden güçlü ve kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. Bölge çapında buzlanma ve don vakası ile eş güdümlü pus ve yer yer sis bekleniyor.




DİYARBAKIR °C, 1°C

Çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere Aralıklı kar yağışlı

MARDİN °C, -2°C

Çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere Aralıklı kar yağışlı

SİİRT °C, -1°C

Çok bulutlu, yer yer yoğun olmak üzere Aralıklı kar yağışlı





 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR