180 Gün Geri Ödemesiz! 80 Ay Vadeli Faizsiz Kredi Veriliyor! Devlet Dolardan Sonra Faize Müdahale

180 Gün Geri Ödemesiz! 80 Ay Vadeli Faizsiz Kredi Veriliyor! Devlet Dolardan Sonra Faize Müdahale
YAYIN TARİHİ: 27.12.2021 21:40:00

Devlet kredi sebilini açtı! Çok çok yüksek olan faiz oranlarına kamu bankaları bağlamında darbe geldi. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank sıfır faizle ve 180 ay geri ödemesiz kredi veriyor.

Dolar ve euro kurunun artması sonrasında bankalarda buna paralel olarak kredi faiz oranlarını yükseltmişti. Daha sonra dolara müdahale edilmiş ve döviz kuru oldukça sert bir düşüşe uğramıştı. Döviz kurunda yaşanan bu çakılma sonrasında gözler kredi faiz oranlarına çevrildi. 
Fakat bankalar acımasız davranarak kredi faiz oranlarını daha da yükseltmişti. Bu anlamda devlet dolar sonrası da faizlere kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden müdahale etti. Devlet bankaları konut kredisi faiz oranlarında indirime gitti. Bu anlamda faizsiz krediler devreye sokulmuş oldu. Öncelikli olarak Halkbank, KOSGEB bağlamında devlet destekli girişimcilik ve esnaf kredilerini sıfır faizle veriyor. Öte yandan Ziraat Bankası'da köye dönüş kredisini yine sıfır faizle müşterilerine sunuyor. 

ZİRAAT BANKASI KÖYE DÖNÜŞ KREDİSİ: SIFIR FAİZLİ KÖYÜMDE YAŞAMAK İÇİN BİR SÜRÜ NEDENİM VAR PROJESİYLE SIFIR FAİZLİ KREDİ NASIL ALINIR? 

Ziraat Bankası 150.000 TL faizsiz krediyi 6 ay geri ödemesiz şekilde veriyor. Bu anlamda köyüne geri dönmek isteyenler için oldukça önemli bir kampanya oluyor. Faizsiz olarak verilen hayvancılık kredisi oldukça işe yarıyor. 



Ziraat Bankası projesi 31 Aralık 2021 tarihine kadar devam edecek. Bu anlamda 84 ay ve 150.000 TL faizsiz kredi almanız için son 5 gün. 

HALKBANK GENÇ GİRİŞİMCİ KREDİSİ: 12 AY ERTELEMELİ SIFIR FAİZLİ 200 BİN TL KREDİ NASIL ALINIR?


Halkbank tarafından verilen çeşitli krediler vardır. Bunlardan biri de Genç Girişimci kredisidir. Bu kredi bağlamında 200.000 TL alabilirsiniz. Geri ödemeyi ise 60 ay vadeli ve 1 sene geri ödemesiz yapabilirsiniz. 



 

KADIN GİRİŞİMCİLER İÇİN HALBANK FAİZSİZ ESNAF DESTEK KREDİSİ NASIL ALINIR? 

Kadın girişimciler için Halkbank faizsiz olarak kredi veriyor. Halkbank bağlamında müşteriler, 100.000 TL'ye kadar kredi alabiliyor. Tek koşul var 30 yaşını aşmamak. 






 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR