12 Yıldır Aşk Yoktu! Hülya Avşar Yeni Sevgilisiyle Öpücüklere Boğarken Yakalandı! Şapır Şupur Meğer

12 Yıldır Aşk Yoktu! Hülya Avşar Yeni Sevgilisiyle Öpücüklere Boğarken Yakalandı! Şapır Şupur Meğer
YAYIN TARİHİ: 19.02.2022 11:41:00

Son olarak ‘simit’ açıklamasıyla gündeme gelen Hülya Avşar 12 yıllık aşk orucunu bozdu. Kaya Çilingiroğlu’ndan sonra adı en çok Sadettin Saran aşkıyla anılan Hülya Avşar, pek çok ilişki iddiasıyla gündeme gelse de pek çoğu netleşmedi. Ancak bu kez Avşar kızı fena yakalandı. İş insanı Cemal Güzelci ile aşk yaşamaya başlayan Hülya Avşar, sevgilisiyle bir mekanda sarmaş dolaş görüntülendi. İşte o anlar…

Uğruna şarkılar yazıldı, güzelliği diller destandı, yıllardır Türkiye’nin en çok konuşulan ve attığı her adım takip edilen kadınlarından biri. 58 yaşında Hülya Avşar bir süredir sosyal medyada paylaşımları, açıklamaları ve sahne kıyafetleriyle gündeme geliyordu. Ancak Avşar kızının gündeme gelişi bu kez çokta alışkın olmadığımız bir konu: AŞK!



Hülya Avşar’ın çapkın bir kadın olduğu herkesçe biliniyor. Kaya Çilingiroğlu’ndan boşandıktan sonra adı pek isimle anılsa da pek çoğu netleşmedi bu aşkların. Hülya Avşar’ın, Kaya Çilingiroğlu sonrası en bilinen aşkı ise iş insanı Sadettin Saran’la yaşadığı aştı. Hatta haklarında bir dönem evlilik haberleri çıksa da, çift sürpriz şekilde ayrıldı. Ve 12 yıl sonra Hülya Avşar aşk orucunu bozdu ve yeni sevgilisiyle yakalandı. Peki Hülya Avşar’ın yeni aşkı kim?




Magazin gündemine bomba gibi düşen fotoğraflarda Hülya Avşar ve sevgilisi sarmaş dolaş görüntülendi ve aşk ayyuka çıkmış oldu. Hülya Avşar ve iş insanı Cemal Güzel aşkı yaşıyor. Bir mekanda romantik bir yemek yiyen ve el ele diz dize halleri gözlerden kaçmayan çiftin öpücüklü fotoğrafları da sosyal medyanın gündemine bomba gibi düştü. İşte Hülya Avşar ve yeni sevgilisi.




DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR