12 Ay Vade Yapılıyor! Faiz Alınmıyor, 30 Bin Liraya Kadar Sıfır Faizli Kredi İçin Son 23 Gün Kaldı

12 Ay Vade Yapılıyor! Faiz Alınmıyor, 30 Bin Liraya Kadar Sıfır Faizli Kredi İçin Son 23 Gün Kaldı
YAYIN TARİHİ: 7.01.2022 14:27:00

Otomobil almak için 2022 yılı daha zor geçeceğe benziyor. Bu anlamda taşıt kredileri oldukça yükselmiş durumda. faizlerdeki yükseliş araba sahibi olmak isteyen vatandaşları oldukça fazla etkilemiş oldu.

Oldukça azalan satış rakamlarını tekrar canlandırmak isteyen araba üreticileri yeni yeni kampanyalar ortaya çıkartıyor. Bu bağlamda Citroen markası yeni kampanyaları ile vatandaşları mest etti. 12 ay vadeli sıfır faizli kredi veren Citroen daha yüksek tutarlı kredi gereksinimi olan ya da uzun vadeli borçlanmak isteyen müşterilerine ise düşük faizli kredi paketleri hazırladı.

FAİZSİZ OTOMOBİL KREDİSİ DESTEĞİ MÜJDESİ! ​CİTROEN SIFIR FAİZLİ KREDİ KAMPANYASI

Ocak 2022 Citroen kampanyası bağlamında müşterilerine 12 ay vadeli sıfır faizli taşıt kredisi çekme imkanı sundu. 25 bin TL faizsiz kredi desteği Citroen Berlingo modeli için sunulurken yine 2022 Berlingo Van modeli için de faizsiz kredi çekme imkanı verildi.




2022 Citroen Jumper modeli amacıyla ise 12 ay vadeli faizsiz kredi kampanyası amacıyla tanınmış tutar 50 bin liraya yükseltildi. Citroen 2022 Jumper 2022 Jumpy & Jumpy Van Kobi Kampanyası kapsamında ise sıfır araba alabilmek isteyen vatandaşlara Citroen 40 bin TL sıfır faizli kredi kullanma imkanının gene 12 ay vadeli kredi çekme hakkı tanıdı. 

SIFIR FAİZLİ KREDİ NASIL ALINIR?

 
Başlatılan kampanya kapsamında faizsiz kredi çekmek isteyen vatandaşlara 31 Ocak 2022 tarihine kadar müracaat yapma koşulu getirildi. Kampanya son başvu tarihi 31 Ocak 2022 olarak ilan edilirken faizsiz kredi belirti edilen tutarlar amacıyla yalnızca 12 ay vadeli olarak verilecek. Citroen yetki sahibi satış bayileri üzerinden sıfır vasıta alabilmek isteyen vatandaşlar talep etmeleri durumunda vasıtalarını alırken faizsiz kredi müracaatı yaparak arabalarını sıfır faizli olarak belirti edilen rakamlara verdiği destek yardımıyla daha makul koşullarda satın alacaklar. 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR