11 Şubat 2022 Cuma Sivas, Afyon, Denizli Kar Tatili! Sivas, Afyon, Denizli Yarın Tatil Mi? Valilik

11 Şubat 2022 Cuma Sivas, Afyon, Denizli Kar Tatili! Sivas, Afyon, Denizli Yarın Tatil Mi? Valilik
YAYIN TARİHİ: 10.02.2022 20:29:00

Kar yağışları yurdun dört bir yanını sardı. Bu bağlamda peş peşe kar tatili haberleri geldi. bu akşam itibari ile yoğun kar yağışı bekleniyor. Kar yağışının başlamasıyla binlerce öğrenci, " 11 Şubat 2022 Sivas, Afyon, Denizli'de okullar yarın tatil mi' Sorusuna yanıt aramaya başladı. Her kar yağışının ardından olduğu gibi gözler gene Valilik'te... Peki, 11 Şubat 2022 Sivas, Afyon, Denizli Valiliği okullar tatil açıklaması yaptı mı? 11 Şubat Ayı Cuma yarın 11 Şubat 2022 Sivas, Afyon, Denizli'de okullar tatil mi?

11 Şubat 2022 Cuma Sivas, Afyon, Denizli kar tatili var mı? Sivas, Afyon, Denizli'de kar yağışı gene kendini göstermeye başladı. Türkiye'nin her doğrultusundan kar tatili haberleri gelmeye devam ediyor. Bu anlamda vatandaşlar kar tatili olup olmadığını MEB ve Valilik hesapları üzerinden takip ediyor. Peki, Sivas, Afyon, Denizli'de okullar yarın tatil mi? Sivas, Afyon, Denizli Valiliği okullar tatil açıklaması yaptı mı?

11 ŞUBAT 2022 CUMA SİVAS, AFYON, DENİZLİ KAR TATİLİ!  SİVAS, AFYON, DENİZLİ YARIN TATİL Mİ? VALİLİK


Sivas, Afyon, Denizli'de kar tatili gelir gelmez haberimizde yer alacak. 

AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar'da kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verildi.

Kar yağışı nedeniyle köy yollarında ortaya gelebilecek olumsuzluklar göz önüne alınarak il genelinde taşımalı eğitim gören öğrenciler hedefiyle bugün eğitim ve öğretime bir gün ara verildiği bildirildi.

SİVAS

Sivas'ta etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Yıldızeli eyaletinde taşımalı eğitime bir gün süre ile ara verildiği bildirildi.

Yıldızeli Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, ilçe genelinde etkili olan kar yağışı ve tipi sebebiyle taşımalı eğitime bir gün ara verildi.

Öte yandan kar yağışı ve tipi nedeniyle, 1453 rakımlı Seyfebeli Geçidi ağır tonajlı araçların geçişine kapatılırken, Şehirler Arası Otobüs Terminali'nde otobüs seferleri geçici olarak durduruldu.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM


Meteoroloji Genel Müdürlüğü doğrultusundan oluşturulan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz'in doğusu, İç Anadolu'nun doğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Sakarya, Karaman çevreleri ve Konya'nın doğu kesimlerinin yağışlı geçeceği ön görü ediliyor. Kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu’da yağmur ve sağanak, yağış alan başka yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek olan yağışların; Doğu Anadolu'nun güneyinin yüksekleri ile Erzurum'un güneyinin yükseklerinde güçlü ve yer yer yoğun kar şeklinde olması bekleniyor. Karadeniz'in iç ve yüksek kesimleri ile Doğu Anadolu'da yüksek kar örtüsüne sahip eğimli bölgelerde çığ riski bulunmaktadır. İç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don vakası bekleniyor.

AFYON HAVA DURUMU 

Bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği ön görü ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Mevsim normalleri seviyesinde seyredeceği bekleniyor.

RÜZGAR: Kuzeyli yönlerden orta kuvvette esmesi bekleniyor.

UYARILAR

BUZLANMA VE DON OLAYI UYARISI:Buzlanma ve don olayına bağlı ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ÇIĞ UYARISI: Genellikle Denizli'de yüksek kar örtüsü tespit edilen eğimli dik yamaçlarda çığ riski bulunduğundan, yetkililerin ve kişilerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR