10.500 TL Ödeme Kimlikleriyle Ve Online Banka Hesabı Olanlara Yapılacak

10.500 TL Ödeme Kimlikleriyle Ve Online Banka Hesabı Olanlara Yapılacak
YAYIN TARİHİ: 7.11.2021 11:21:00

​Banka Hesabı Olanlara Kimlikleriyle Ve Online 10.500 TL Ödeme Yapılacak. Banka hesabı olan kişilere duyuru yapıldı. İhtiyaç kredisi müracaatı amacıyla kamu bankaları ve özel bankalar kampanya başlattı. İş Bankası Tarafından Banka hesabı olan kişilere 12500 TL yatırılacak

Vatandaşların bankalarda hesapları bulunması onlara belirli avantajlar kazandırıyor. Bu anlamda 10.500 TL'ye kadar süratli bir şekilde banka üzerinden kredi onayı verileceği duyurusu bugün itibariyle yapıldı. Çeşitli bankalardan ihtiyaç kredisi almak artık daha kolay oldu. Mobil olarak SMS şifresiyle kredi hemen hesaba yatıyor. İhtiyaç kredisinde 36 ay vade ile prosedür yapılacak ve bireylerin Kredi notuna göre faiz oranlarından yararlandırılacak.

İş Bankası'ndan şubeye gitmeden kredi çekmek bundan sonra çok kolay! İşCep, İnternet Şubesi ya da Bankamatiklerden hemen kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Kredi başvurunuzun onaylanması halinde, çektiğiniz kredi tutarı İş Bankası'ndaki vadesiz hesabınıza hemen aktarılır.




Kredi gereksinimi olan vatandaşlar banka kredi notu ideal olması halinde alttaki bankalarda banka hesapları varsa anında kredi müracaatı yapabilecek ve bu müracaat ile eş güdümlü kredi tüketimi gerçekleştirebilecektir. 



Şekerbank Tarafından Banka hesabı olan kişilere 12500 TL yatırılacak


Bu bankadan gereksinim kredisi müracaatı yaptığınız zaman, isteğinize göre kredi alabilirsiniz. Hemen kredi müracaatı gerçekleştirmek istiyorsanız ise SMS kredi ya da WEB kredi müracaatı yapabilirsiniz. 

Cep telefonunuzdan oturduğunuz yerden kredi müracaatı gerçekleştirmek dilerseniz mesaj kısmına gelerek KREDİ aratarak T.C Kimlik Numaranızı yazdıktan sonra 1953’e kısa mesaj göndermeniz yeterli olacaktır. Kredi başvurunuz onaylandıktan sonra belgeleriniz ile eş güdümlü banka şubelerinden kredinizi kullanabilirsiniz.


Şekerbank senesinde bütün kredi faiz oranlarını güncellemiştir. Diğer bankalara göre yüksek olan bu kredi faiz seviyesi %2.19 olarak belirlenmiştir. Eskiden aldığınız vadeye göre değişen kredi faizi şimdi ise 36 ay vadeye kadar aynı oranda hesaplanmaya başlamıştır. Hem de kredi notu ve kredi sicili güzel olan müşterilerinin ise 1-2 puan daha düşük kredi çekme imkânı vardır.

TEB Bankası Tarafından Banka hesabı olan kişilere 12500 TL yatırılacak





TEB bankasının başlatmış bulunduğu TEB düşük faizli kredi kampanyası dahilinde kredi kullanmak ve gereksinimlarinizi gidermek amacıyla bu kredi amacıyla müracaat yapmanız gerekmektedir. TEB gereksinim kredisi kampanyası müracaatı amacıyla CEPTETEB mobil şubeden ve TEB fiziki şubelerinden müracaat taleplerinizi gerçekleştire bilir ve bu kampanyadan yararlana bilirsiniz.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER