10.000 TL ve 20.000 TL hızlı kredi kampanyası başladı, Bankalar duyuru paylaştı

10.000 TL ve 20.000 TL hızlı kredi kampanyası başladı, Bankalar duyuru paylaştı
YAYIN TARİHİ: 20.08.2021 16:55:00

10.000 TL ve 20.000 TL hızlı kredi kampanyası başladı. 10 bin TL veya 20 bin TL hızlı Kredi başvurusunu hangi bankalardan yapabilirsiniz. Sizlere yazımızda bunlardan bahsedeceğiz. 10.000 TL kredi almak isteyenlerle 20.000 TL kredi almak isteyenler öleceğimiz bankalar üzerinden 36 ay vade ile ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilmektedirler.

Kredi başvurusu yapacak olan müşteriler genel olarak bankalardan 10.000 TL veya 20.000 TL kredi başvurusu yapmaktadırlar. Bankalarda müşterilerine bu limitlerdeki kredileri hızlı bir şekilde onay vermektedir. Özellikle gelir belgesiz olarak 10.000 TL ve 20.000 TL kredi kullanabilirsiniz. Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin bazı şartlara uygun olmaları durumunda bu kredileri de alabileceklerini söyleyebiliyoruz. Kredi onayı almak için en az 1200 ve üzerinde bir kredi notunuzun olması gerekiyor. Kredi notu düşük olan kişiler maalesef onay alamaz. Emekliler çalışanlar ve devlet memurları ile birlikte esnaf ve çiftçi olan vatandaşlarımız da bu kredileri kullanabilmektedirler.

10.000 TL ve 20.000 TL krediler hızlı bir şekilde onay verdiği için sizin banka çalışmalarınızın iyi olması gerekiyor. Şartlara uygun olduğunuzu düşünüyorsanız vereceğimiz bankalardan şuan bile kredi başvurusu yapabilirsiniz.

Yapı Kredi Bankası 20.000 TL kredi başvurusu

Yapı Kredi Bankası üzerinden kredi başvurusu yapmak istiyorsanız bankanın internet sitesine girerek buradaki ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurmanız gerekiyor. İhtiyaç kredisi başvuru formunu doldurduktan sonra hemen sizlere ne kadar onay verileceği söyleyecektir. Onaylanan kredi de banka şubesinden veya internet bankacılığı üzerinden kullanabilirsiniz. Yapı Kredi Bankası mobil uygulamasını kullanan ve bankadan müşterileri ise şubelere gitmeden 20 bin TL krediye anında hesaplarına atabilirler. Bunun için kredi notunun yüksek olması şartı vardır. Kredi notu yüksek olan kişiler ayrıca bu bankadan daha uygun faiz ile kredi kullanırlar.

Denizbank 10.000 TL kredi başvurusu

Hızlı bir şekilde onay almak istiyorsanız, DenizBank kredi başvurusuna işlem yapabilirsiniz. Size en yakın banka şubesine giderek veya bankanın SMS sistemini kullanarak kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. Oturduğunuz yerden başvuru yapmak istiyorsanız cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek buraya Kredim yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı yazarak gönderin. Kredi başvurusu yaptıktan hemen sonra banka sizlere bu kredi hakkında bilgiler verecektir. Denizbank 10.000 TL kredi başvurusu yaptığınız zaman sizlere uygun faiz oranları ile ilk 3 ay taksitini ertelemeli olarak toplamda 36 ay vadeli kredi verecektir.

Vakıfbank 20.000 TL ihtiyaç kredisi

Vakıfbank üzerinden de online olarak oturduğumuz yerden kredi başvurusu yapabiliyorsunuz. Bu bankada daha önce bir hesabınız varsa banka şubesine gitmeden 20.000 TL'ye kadar kredinin hızlı bir şekilde kullanabilirsiniz. Vakıfbank 20.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan müşteriler 36 ay vadeye kadar bu kredileri düşük faiz oranları ile kullanabilirler. Eğer bu bankadan maaş alan bir müşteri ise daha yüksek limitlerde online olarak kredi kullanabiliyorsunuz. Eğer internet bankacılığı kullanmıyorsanız, size en yakın Vakıfbank şubesine giderek kimlik ve gelir belgenizi verip kredi başvurusunda bulunabiliyorsunuz.

ING 10.000 TL kredi başvurusu

Hızlı bir şekilde ve düşük faiz oranları ile birlikte onay almak istiyorsanız, ING Bank ihtiyaç kredisi başvurusuna işlem yapabilirsiniz. 10.000 TL'ye kadar 36 ay vade ile kredi verilmektedir. Kredi başvurusu bankanın resmi internet sitesine girerek buradaki ihtiyaç kredisi başvuru formu doldurmanız ile başlıyor. ING Bank 10 bin TL kredi başvurusunda hızlı bir şekilde onay aldığınızda hemen hangi faiz oranı ile bile işlem yapacağınız da sizlere söyleyecektir. 10.000 TL ihtiyaç kredisi alacak olan kişiler ayrıca ilk taksit ödemelerinde de erteleme yapabiliyor. 3 ay ve 6 ay erteleme seçenekleri bulunmaktadır.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR