1-2-3 Ay Sigortası Olanlara İhtiyaç Kredisi Verilmeye Başlandı, Bankalar Harekete Geçti

1-2-3 Ay Sigortası Olanlara İhtiyaç Kredisi Verilmeye Başlandı, Bankalar Harekete Geçti
YAYIN TARİHİ: 8.08.2021 08:36:00

1-2-3 Ay Sigortası Olanlara İhtiyaç Kredisi Verilmeye Başlandı, Bankalar Harekete Geçti. Artık kredi kullanmak isteyenlerden yüksek ssk girişi istenmeyecek. İşte detaylar...

İhtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan kişilerin şartlara uygun olmaları durumunda kredilerini hemen alanında kullanabilmeleri için bazı diğer sigortalılık durumları da önemli olacaktır. Özellikle kamu bankaları üzerinden kredi kullanacaksanız ve yeni bir işe başladıysanız sigortanız bir ay iki ay veya 3 ay yatmışsa kredi kullanamazsınız. Sizlere vereceğimiz bankalar genellikle özel bankalar olmaktadır ve ayrıca kredi başvurusu yapacak olan kişilerin kredi notunun daha yüksek olması durumunda bu bankalar üzerinden kredi kullanacağını söylemek istiyoruz. Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin kredi notu uygun olmasıyla birlikte SMS ile veya internet sitesi üzerinden yapacakları kredi başvuruları ile hemen anında kredilerini kullanabilirler. İşte detaylar...

QNB Finansbank 5030 SMS kredisi başvurusu

İş yerinde çalışan kişilerin sigorta durumu, yeni olması durumunda kredi notu yüksek ise Finansbank, üzerinden SMS ile kredi başvurusu yaparak anında onay alabiliyorlar. Sms üzerinden yapacağınız kredi başvurularında, sizlere anında kredi sonucu gelecektir. Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin belirli şartları uygun olmalarıyla birlikte kredilerini hemen aynı gün içerisinde kullanabilirler. SMS ile kredi başvurusu yapmak istiyorsanız, TC kimlik numaranızı 50 30 numarasına göndermeniz yeterlidir.

50 30 SMS kredi başvurusu yaptıktan hemen sonra sizlere anında kredi sonucu gelecek ve kredi sonucunuzu uygun olan krediyi hemen düşük faizlerde, banka şubesinden kullanabileceksiniz. Bankada hesabınız varsa bu hesaba bağlı olarak bir internet bankacılığı şifresi alarak buradan da internet üzerinden kredi başvurusu yapabiliyorsunuz.

Akbank Direkt Online Kredi 

Akbank İhtiyaç Kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız da banka şubelerine gitmeden kredinizi kullanabiliyorsunuz. Akbank üzerinden online ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyen müşteriler belirli kredi şartlarına uygun olmaları durumunda bu kredileri, internet bankacılığı üzerinden kullanabilirler. Akbank Direkt online ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız sizlere bu krediyi, internet üzerinden cep telefonunuz veya bilgisayarınız ile giriş yaptıktan sonra kullanabileceğini söyleyebiliriz. Üstelik hafta sonu olmak üzere kredinizin onayı sonrasında hemen hesaba yatacaktır. 

Yapı Kredi Bankası Kredi Başvurusu

Yapı kredi bankası üzerinden de kredi başvurusu yapılıyor. Sizlerde eğer Yapı Kredi Bankası üzerinden kredi kullanmak istiyorsanız, Bireysel TC KİMLİK ve aylık gelirinizi yazarak 4411 numarasına gönderirseniz, bankanın SMS kredi başvurusunu yapmış olacaksınız. Sigortanızın yeni olması durumunda bu bankadan onaylı kredinizi hemen kullanabilirsiniz. Sigortası 3 aylık olan kişiler, yüksek limitli kredilerde kullanabilirler. Ayrıca banka internet sitesi üzerinden de kredi başvurusu yapılmaktadır. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR