0.49 faiz oranları ile kredi veriyor, o müşteriler alabilecek! Ziraat Bankası bomba patlattı!

0.49 faiz oranları ile kredi veriyor, o müşteriler alabilecek! Ziraat Bankası bomba patlattı!
YAYIN TARİHİ: 18.11.2021 09:58:00

​Ziraat Bankası bomba patlattı! 0.49 faiz oranları ile kredi veriyor, o müşteriler alabilecek. Ziraat Bankası tarafından 0.49 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı. Ziraat Bankası 0.49 faiz oranı detaylarını haberimizde veriyoruz. Ziraat Bankası başlatmış olduğu kampanya ile 15.000 TL'ye kadar 0.49 faiz oranıyla kredi veriyor. Bankadan sadece özel müşteriler bu krediyi ve faiz oranlarını kullanabilecek. 

0.49 faiz oranları ile kredi veriyor, o müşteriler alabilecek! Ziraat Bankası bomba patlattı! Peş peşe açıklama yapılmıştı ve bugün başladı. Ziraat Bankası 0.49 faiz oranıyla kredi veriyor. Kredi faiz oranlarının bu devirde bu kadar düşük olması inanılmaz bir şey fakat Ziraat Bankası bunu sağlıyor. Bu krediden daha önce bankadan kredi kullanmış ve ödemiş olan vatandaşlar yararlanabilecek.


 
Ziraat Bankası 0.49 faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kampanyası bugün başladı. Banka tarafından yapılan açıklamada sadece özel müşterilere bu oranın uygulanacağı belirtildi. Son aylarda artan faiz oranları ve ekonominin bozulması vatandaşları kredi alamaya itiyor. Fakat kredi faiz oranları oldukça yüksek oluyor. En büyük devlet bankası olan Ziraat Bankası ise damping yaparak 0.49 oranından kredi veriyor. 15.000 TL'ye kadar kredinizi bankaya gitmeden mobil olarakta alabilirsiniz. En önemli kriter ise bankadan daha önce kredi almanız ve bunu düzenli olarak ödemenizdir. 

 Ziraat Bankası 0.49 faiz oranları ile kredi başvurusu 

Ziraat Bankası kredi başvurusu için resmi web sitesinden başvuru yapabilirsiniz. Müşteri numaranızla giriş sağladıktan sonra kredi başvuru butonuna basarak kredi onay sayfasına gidebilirsiniz. Sadece 15.000 TL kredi verilecek bunun üstünde almak istediğiniz kedi için Ziraat Bankası şubesine gitmeniz gerekiyor. Verilecek olan kredi bireysel kullanıcıları ilgilendiriyor. Bu anlamda ticari kredi olarak bu krediyi kullanamazsınız. Resmi web sitesi üzerinden detaylara ulaşabilirsiniz. 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR