+18 Görüntüleri Sızdırılan Aslı Bekiroğlu Sevgilisini Aldattı! Masum Yüzünün Altında Neler Var Neler

+18 Görüntüleri Sızdırılan Aslı Bekiroğlu Sevgilisini Aldattı! Masum Yüzünün Altında Neler Var Neler
YAYIN TARİHİ: 23.02.2022 10:00:00

Magazinin skandallar kraliçesi Aslı Bekiroğlu bu kez aldatma skandalıyla gündemde. Bir dönem sevgilisi Can Koçkan ile +18 görüntüleri boy boy sosyal medyada yayılan sonrasında da durumu bir şekilde kurtaran, ekranların masum yüzü Aslı Bekiroğlu, bu kez de sevgilisini aldattı. Kendisi gibi oyuncu olan Kubilay Aka’yla el ele görüntülenen Aslı Bekiroğlu hakkında ‘masum yüzünün altın neler var neler’ yorumları yapıldı.

Sosyal medya fenomeniyken bir anda kendisini setlerde buldu Aslı Bekiroğlu. Sevimli güzelliğiyle tüm dikkatleri üzerine çeken, pek çok dizi ve reklam filminde rol alan Aslı Bekiroğlu’nun ilk skandalı o dönemki sevgilisi Can Koçkan ile +18 fotoğraflarının sosyal medyada sızdırılması olayıydı. Bu olay günlerde magazin gündeminde yer aldı.



Can Koçkan’la olan uygunsuz fotoğraflarının sızdırılması sonrasında durumu toparlayan Aslı Bekiroğlu’nun Can Koçkan’la olan aşkı 2020 yılı sonlarına doğru sona erdi. Aslı Bekiroğlu’nun bir süre devam yalnızlığını bozan isim ise Çağrı Telkıvıran oldu. Bir süre aşk yaşayan ikil, 2021 yazında Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çiftiyle tatile çıkmıştı. Kısa bir süre önce de haklarında ayrılık dedikoduları çıkmıştı. Ancak kesinliği yoktu. Ta ki önceki güne kadar.




Bir dönem Miray Daner’le büyük bir aşk yaşayan, ‘ben özür dilemem’ açıklamasıyla gündeme bomba gibi düşen Kubilay Aka ve Aslı Bekiroğlu, önceki akşam el ele görüntülendi. Bu görüntüler bir anda magazin gündemine bomba gibi düştü. Görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Aslı Bekiroğlu’nun sevgilisi Çağrı Telkıvıran önce Bekiroğlu’nu takipten çıkardı ardından birlikte oldukları tüm fotoğrafları sildi.

 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR