Zahide Yetiş İle Mutfak Bahane 10 Mart 2022 Puan Durumu! ATV'de Zahide Yetiş'te Kim, Kaç Puan Aldı?

Zahide Yetiş İle Mutfak Bahane 10 Mart 2022 Puan Durumu! ATV'de Zahide Yetiş'te Kim, Kaç Puan Aldı?
YAYIN TARİHİ: 10.03.2022 16:25:00

​Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane 10 Mart 2022 puan hali belli oldu mu? Bugün yarışan çift kaç puan aldı? 10 Mart Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane puanları ve merak edilenler sayfamızda. ATV ekranlarında Her gün ilgi ile takip edilen yarışma programı Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane de Haftanın 4. günü sona erdi.

ATV'de büyük ilgi çeken ve tecrübeli sunucu Zahide Yetiş'in sunduğu Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane de haftanın 4. gününde önemli gelişmeler yaşanıyor. Mutfakta çiftlerin yarıştığı programda tabii ki çiftlerin hikayeleri de merak hususu oluyor. Peki Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane 10 Mart 2022 puan hali nasıl oldu? Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane 10 Mart 2022 puanları ve merak edilenler haberimizde…

ZAHİDE YETİŞ İLE MUTFAK BAHANE 10 MART 2022 PUAN DURUMU! ATV'DE ZAHİDE YETİŞ'TE KİM, KAÇ PUAN ALDI?


ATV ekranlarında Her gün ilgi ile takip edilen müsabaka uygulaması Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane de Haftanın 4. günü başladı. Bugün de günün çifti mutfağa girdi ve rakipleri amacıyla yemeklerini hazırlayarak sunumlarını yaptı. Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane puan hali 10 Mart 2022 günü amacıyla gelişen dakikalarda haberimizde olacak…





ATV'DE ZAHİDE YETİŞ İLE MUTFAK BAHANE 8 MART 2022 PUAN DURUMU! 


ATV’de sevilen programlar arasında yer alan Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane de 8 Mart 2022 puan hali izleyiciler doğrultusundan merakla takip ediliyor. Günün çifti bugün de mutfağa girdiği yemeklerini hazırladı ve rakiplerinden puan aldı. 8 Mart Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane puanları belli oldu. Bugün yarışan çiftin toplam puanı 13 oldu. 

ATV ekranlarının sevilen müsabaka uygulaması Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane de günün çifti Yıldız ve Bülent oldu. 4 aydır nişanlı olan çift programda tanışma günlerini anlatırken olabildiğince Eğlenceli anlar yaşandı. Fakat çiftin arasında bir anda alevlenen münakaşa herkesi şaşkına çevirdi. Bülent nişanlısının kendine söyledikleri ardından gözyaşlarına boğuldu. Peki, Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane günün çifti yıldız ve Bülent aşkı sona mı geldi?




ZAHİDE YETİŞ İLE MUTFAK BAHANE BÜYÜK ÖDÜL NE?

Zahide Yetiş İle Mutfak Bahane yarışmasında haftanın birincisi çift 5 tam altının sahibi oluyor.

ZAHİDE YETİŞ İLE MUTFAK BAHANE FORMATI NEDİR?

Ekranların gülen yüzü Zahide Yetiş, "eşler şahane, mutfak bahane" diyerek geri dönüyor... Zahide Yetiş ile Mutfak Bahane'de hafta içi her gün 5 çift en iyisi olmak amacıyla kıyasıya yarışacak. Zahide Yetiş'in renkli sunumuyla yarışanlar ödüle, izleyiciler hem yemeğe hem de sohbete doyacak!
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR