Ünlü Oyuncu Bekaretini Kaybettiği Yaşı Açıkladı! Çocuk Yaşta Cinsel İlişki ‘sevgilim Zorladı Ve…’

Ünlü Oyuncu Bekaretini Kaybettiği Yaşı Açıkladı! Çocuk Yaşta Cinsel İlişki ‘sevgilim Zorladı Ve…’
YAYIN TARİHİ: 10.03.2022 16:46:00

Magazin dünyasının ünlü isimlerinin özel hayatları hep merak konusu olmuştur. Yedikleri, içtikler, giydikleri söyledikleri, aşk hayatları derken merak edilen konular listesi giderek uzar. Ancak bazıları bu merak edilenlere verdikleri cesur yanıtlarla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ünlü isimler bekaretlerini kaybettikleri yaşları açıkladığında duyanlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Ünlülerin yatak odası sırlarını öğrenmek ister misiniz?

Ünlülerin gizli defterlerini tek tek açıyoruz… Magazin dünyasının ünlü isimleri hakkında en çok merak edilen konulardan biri de kimle sevgili oldukları, ne zaman ayrıldıkları, eşleri, kısacası tüm gönül işleri. Ancak bazı isimler var ki yatak odası sırlarına kadar her şeyi tek tek ifşa ediyor. Hatta bazıları işte böyle bekaretlerini bile ne zaman kaybettiklerini açıklıyor.



Kim Kardashian bekaretini 14 yaşındayken kaybetmiş. O dönem 18 yaşında bir sevgilisi olduğunu ve sevgilisinin zorladığını söyleyen Kardashian, cinsel birliktelik sonrası annesinin onu doktora götürdüğünü belirtiyor. 14 yaşında bekaretini kaybeden bir diğer isim ise dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie. Dünyanın en güzel kadınlarından biri olan Adriana Lima ise 27 yaşına kadar bekaretini kaybetmemiş. 27 yaşında evlenen ve evlendikten sonra bekaretini kaybetmiş. 



Kadınların kalplerini çalan yakışıklılar arasında da durum çok farklı değil. George Clooney 16 yaşında bekaretini kaybettiğini söylerken, Johnny Deep’te bu yaş 13. Hollywood yakışıklısı
Ashton Kutcher ise ilk cinsel deneyimini 15 yaşında yaşamış.


Jessica Simpson Yaş: 22

Katy Perry Yaş: 16

Miley Cyrus Yaş: 16

Ian Somerhalder Yaş: 13

Kate Moss Yaş: 14

Khloe Kardashian   Yaş: 14 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR