Türkiye'de En Çok Tercih Edilen Kiralık Villalar

Türkiye'de En Çok Tercih Edilen Kiralık Villalar
YAYIN TARİHİ: 6.07.2022 00:07:00

Türkiye her bir bölgesinde farklı bir tatil imkanı sunar.

Bazı bölgeler kültürel geziler bazı bölgeler ise deniz tatilleri için tercih edilir. Doğa içinde huzur bulmak isteyen kişiler dağ veya ormanlar içerisinde bulunan kiralık villa seçeneklerine yönelir. Deniz tatili isteyenler ise denize sıfır villaları tercih eder. Tercih edilirliği ile otel tatilinin önüne geçen villa tatilleri için internette güvenilir villa kiralama siteleri bulunur. En iyi villa kiralama sitesi denildiğinde akıllara gelen sitelerden olan Hellovillam, tatilcilerin zevklerine göre uygun villalar bulmasını sağlar.

Türkiye’de kiralık villa tatili için en çok tercih edilen bölgeler arasında Muğla, Sakarya ve Antalya yer alır. Her iki şehirde de sevilen özelliklere sahip villalar bulunur.

Antalya Kiralık Villa Seçenekleri

Antalya, birbirinden güzel koylara ev sahipliği yapması ve tatilcileri deniz kadar ormanlarla da buluşturması ile sevilen bir şehirdir. Her bir beldesinde ayrı bir lükse sahip villa bulundurur. Günlük veya haftalık kiralanabilen bu villalarda kişiler hayallerindeki lüks villa tatilini gerçekleştirebilir. En çok tercih edilen villa özellikleri arasında genellikle havuzlu ve jakuzili olanlar yer alır. Antalya kiralık villa seçenekleri bulunduğu bölgeye göre değişir. Geniş seçenekler sunduğundan Antalya, ucuz kiralık villa seçeneklerinin de bulunabileceği bir adrestir.

Balayı tatili gibi özel tatiller için de sıkça tercih edilen bir bölgedir.  Muhafazakar, evcil hayvan kabul eden gibi spesifik özellikli balayı villaları Antalya’da oldukça yaygındır. Muhafazakar villalarda gözlerden uzak bir tatil yapma imkanı bulunur. Evcil hayvan kabul edenlerde ise evcil dostları da tatilde çiftlere eşlik eder.

Muğla Kiralık Villa Seçenekleri

Bodrum, Fethiye, Marmaris gibi turizmin kalbi olan ilçelere ev sahipliği yapan Muğla, kiralık villa tatilinin en sık tercih edilen bir diğer bölgesidir. Fethiye kiralık villa seçenekleri genellikle yazlık konseptine sahiptir. Geniş aileler için çocuk havuzlu olan villalar da bulunabilmektedir.  Tatil için bahçeli ve havuzlu villalar bir tatil köyü hissiyatı yaşatır. Tatilciler kendilerine ait havuzlarının tadını çıkarabilir, havuz başlarında diledikleri gibi güneşlenebilirler.  Yazın yoğun dönemlerinde kalabalıktan etkilenmeden sakin bir tatil geçirirler.

Sakarya Kiralık Villa Seçenekleri

Kış aylarında tatil için de kiralık villa tatilleri ön plana çıkar. Şömineli ve jakuzili lüks villaları ile Sakarya güzel villalara ev sahipliği yapar. Dileyenler romantik bir tatil dileyenler ise arkadaşlarıyla şehirden uzaklaşmak için Sakarya’yı tercih ederler. Sakarya özellikle Sapanca ilçesi ile ön plana çıkar. Sapanca’da göl manzarası ve yemyeşil ormanlar içerisinde yer alan konumu ile şehir stresinin unutulduğu bir tatil deneyimi yaşanır. Yılbaşı tatilleri için de önerilen yerlerdir.

Havuzlu seçenekleri bulunuyor olması yaz aylarında da şehir stresinden uzaklaşmak isteyenlerin Sapanca’yı tercih etmesini sağlar. Tatilciler kısa bir araba yolculuğu ardından bahçeli ve havuzlu villalarının tadını çıkarır.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR