TEB Bank Ve İNG Bank En Fazla 51.000 TL Nakit Vereceğini Açıkladı, Şartları Söylediler

TEB Bank Ve İNG Bank En Fazla 51.000 TL Nakit Vereceğini Açıkladı, Şartları Söylediler
YAYIN TARİHİ: 25.02.2022 14:56:00

51 bin TL bağlamında krediyi onayı almak için detayları sayfamızda vereceğiz. Bu şartlara haiz olmanız halinde bankalar bağlamında 51.000 TL limitli olarak para alabilirsiniz. 51 bin TL kredi alacak olan vatandaşların kredi notunun yüksek olması halinde bankalar doğrultusundan onay alacağını söyleyebiliyoruz. Bu kredi notu sizin daha önceki banka çalışmalarınızdan meydana gelen bir durumdur.

Eğer kredi kartı ya da bir kredi kullandıysanız bu kredileri zamanında yatırdıysanız ve bu anlamda kredi notunuzda el veriyorsa yüksek limitli kredi çekebilirsiniz. Bankalardan kredi kullanabilmeniz amacıyla en az 1100 de üstünde bir kredi notunuzun olması gerekiyor. Eğer şartlara makul olduğunuzu düşünüyorsanız vereceğimiz bankalar üstünden 51 bin TL'ye kadar kredi kullanabilirsiniz.



TEB BANK ihtiyaç kredisi müracaatı 

51 bin TL'ye kadar kredi olanağı sağlıyor. Kredi müracaatı basit bir şekilde gerçekleştirmek istiyorsanız bu bankanın müşterisi olmanız halinde TEB BANK direkt uygulamasına girerek buradan prosedür yapabilirsiniz. TEB BANK üzerinden gerçekleştireceğiniz Kredi müracaatlarında onay alan müşteriler anında bu kredileri hesaplarına atabilirler. TEB BANK kullanmıyorsanız bankanın resmi internet sitesinden ya da SMS atarak da ne kadar kredi onayı aldığınızı müracaat yaparak öğrenebilirsiniz.

SMS ile kredi müracaatı gerçekleştirmek istiyorsanız KREDİ boşluk, TC Kimlik Numaranızı yazıp, 3050'ye SMS gönderin. Gönderdiğiniz bu numaraya 3 dakika içinde kredi neticesi düşecek ve onaylanan kredi de cep telefonunuzun Mesaj kısmına gelecektir. Onaylı kredi en yakın banka şubesinden kullanabilirsiniz. TEB BANK şahsa özel kredi notuna göre faiz seviyesi uygulamaktadır. Kredi notuna göre faiz seviyesi uygulayan bu banka 36 ay vade ve ilk taksit ödemesinde de 90 gün erteleme yapıyor.





İNG BANK ihtiyaç kredisi müracaatı 

İNG BANK özel banka olduğundan ötürü müşterilerin tercih ettiği bankaların başında geliyor. Bu banka düşük faizler de gereksinim kredisi kullandırmaktadır. Bireysel müşterilerin çalışan ya da emekli olmaları halinde bu kredileri süratli bir şekilde alabileceğini söyleyebiliriz.

SGK'lı olarak çalışıyorsanız en az 180 günlük toplamda ise 1 yıllık işlemiş sigorta kaydınızın olması gerekiyor. Yeni işe başlayanlar ya da sigortası düzensiz olarak yatan vatandaşların maalesef onay alamayacağını söylemek istiyoruz.



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR