T.C Kimlik Numaranızı Yazın 7.000 TL Üzerinde Nakit Alın! Kampanya Yarın Bitiyor! ATM'den Çekin

T.C Kimlik Numaranızı Yazın 7.000 TL Üzerinde Nakit Alın! Kampanya Yarın Bitiyor! ATM'den Çekin
YAYIN TARİHİ: 28.11.2021 19:34:00

T.C Kimlik Numaranızı Yazarak 7.000 TL üzerinde para alabilirsiniz. Bu anlamda kampanya yarın bitiyor elinizi çabuk tutun yaya kalmayın. Son dakika olarak o bankadan açıklamada geldi.

Kampanya Yarın Bitiyor! ATM'den Çekin... T.C Kimlik Numaranızı Yazın 7.000 TL Üzerinde Nakit Alın! Nakite sıkışanların can simidi her zaman bankalar oluyor. Bu anlamda TC kimlik numaranızı yazıp SMS atarsanız 7.000 TL üzerinde para alabilirsiniz. Düşük faiz oranlarıyla verilecek olan bu kredi oldukça ilgi gördü. İhtiyaç için bankalardan nakit almak isteyen kişilere en para çabucak kredi veriyor. Bankanın hayata geçirmiş olduğu kampanyaya katılarak 7000 TL ve üzerinde kredi notunuza göre para alabilirsiniz.  T.C kimlik numaranız üzerinden hesabınıza yatırabilirsiniz. Banka yapmış olduğu bu kampanya ile anında müşterilerine sonuç veriyor. 



En para bankası bildiğiniz gibi şubesi olmayan ve sadece online olarak hizmet veren bir bankadır. Binlerce lira ihtiyaç kredinizi almak oturduğunuz yerden oldukça kolaydır. T.C kimlik numaranızı yollayarak anında 7.000 TL alabilirsiniz. Bu bağlamda EN PARA yaptığı tüm kampanyalarda kişilerin TC kimlik numaraları üzerinden sorgulama yaparak onay vermektedir. Banka için araştırma yapan vatandaşlar en basit kredi başvuru yöntemlerinden bir tanesi olan cep telefonu SMS kredi kampanyasına katılarak ANINDA  onay alabilir. 

EN PARA DA SMS BAŞVURUSU YOK


EN PARA üzerinden SMS atarak ne yazık ki kredi alamazsınız. Kredi alabilmeniz için en para mobil uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Ayrıca internet bankacılığı şifresiz de olmalı. Bu bağlamda resmi web sitesine girerek ihtiyaç kredisi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi sekmesi bölümünde ihtiyaç kredisini seçerek alacağınız alacağınız kredi miktarını yazın daha sonra çıkan sekmelerden şartları kabul edin. Ödeme planını yaparak gönder butonuna basın. İşte bu kadar kolay bir şekilde kredi alabilirsiniz. 



EN PARA'dan kredileri 5.000 ile 75.000 TL arasında alabilirsiniz. Kredi vadeleri 12 ve 24 ay arasında değişmektedir. 36 ay vade seçeneğini de seçebilirsiniz. EN PARA'nın resmi internet sitesine girerek hem başvuru yapabilir hem de kampanya hakkında detayları öğrenip faiz oranlarını görebilirsiniz. Kredi alacak olan kişiler bankanın müşterisi olma durumuna ve kendi kredi notuna göre faiz oranlarından yararlanacaktır. 


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR