Şu An Altın Ve Dolar Bozdurmak Mantıklı Mı? İslam Memiş 2022'de Altın Fiyatı Ne Kadar Olur Açıkladı!

Şu An Altın Ve Dolar Bozdurmak Mantıklı Mı? İslam Memiş 2022'de Altın Fiyatı Ne Kadar Olur Açıkladı!
YAYIN TARİHİ: 27.11.2021 13:58:00

Şu An Altın Ve Dolar Bozdurmak Mantıklı Mı? Altın ve Dolar rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Bu anlamda gram altın 700 TL'yi aşmış durumda. Peki, bu fiyatlardan altın ve dolar alınır mı? Alım yapacak olan yatırımcının kafası oldukça karışık. Satmak isteyenlerin durumu ise daha beter. Bu bağlamda altın ve dolar şuan bozdurulur mu sorusu büyük önem kazanıyor. İslam Memiş 2022'de altın fiyatı ne kadar olur açıkladı!

İslam Memiş 2022'de Altın Fiyatı Ne Kadar Olur Açıkladı! Şu An Altın Ve Dolar Bozdurmak Mantıklı Mı? Piyasalar sarsılmaya devam ediyor. Gram altın 700 TL'yi aştı. çeyrek altında 1.200 TL'ye dayanmış durumda. Dolar ise 12 TL'yi aştı. Alım ve satım yapacak olanlar ise şuan altın ve dolar alınır mı sorularını soruyor. Altın denilince akıllara ilk gelen isim olan ekonomist İslam Memiş şu an altın bozdurmak mantıklı mı sorusuna yanıt verdi. Bu başlık altında altın fiyatları düşer mi, altında yeni bombalar gelir mi onları haberleştireceğiz. 



CANLI ANLIK ALTIN FİYATLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Altın ve dolar fiyatlarında yaşanan bu artışın etkileri sonrasında elinde altın ve doları olanlar kara kara düşünmeye başladı. Bu anlamda piyasanın uzman ismi İslam Memiş önemli açıklamalarda bulundu. İslam Memiş'in yeni altın fiyatı tahminleri ve altın yorumları ile gündeme bomba gibi düştü. Son devresinin en çok cevap aranılan soruları arasında gösterilen "altın fiyatları ne olur, düşer mi, düşecek mi, yükselir mi, gram altın alınır mı, elinde altın olanlar ne yapmalı, bozdurmalı mı, satmalı mı?" sorularına cevap verdi. 




2022 ALTIN FİYAT TAHMİNLERİ SON DAKİKA: GRAM VE ÇEYREK ALTIN ALINIR MI?


Herkes tarafından altın yorumları ile ilgi çekerken bu isimlerden biri de piyasalar doğrultusundan yakından takip edilen İslam Memiş oldu. 

Altın fiyatlarında şu anda aşağı yönlü revizyon hareketi beklentisi olduğunu söyleyerek 630 - 615 - 600 lira seviyelerinin öne çıktığını söyleyerek "Gram altın alınır mı diye bana çok sayıda soru geliyor. Son dönemde geçerleşen tarihi doruk seviyeleri ile birlikte panik alımı gerçekleştirmek amacıyla bu vakitler çok makul değil. Ben sabırlı bir şekilde bekleyen yatırımcıların gelişen tarihlerde açıkladığım seviyelerden alma olanağı bulabileceğini ön görü ediyorum" diyerek alım amacıyla aceleci davranılmaması gerekliliğini vurguladı. 


ELİNDE ALTINI OLANLAR NE YAPSIN? SATSIN MI?

Elinde altını olan bireylerin düşüş durumunda panik olmaması gerekliliğini bildiren İslam Memiş 2022 altın fiyatları amacıyla yükseliş trendinin devam etmesini beklediğini söyleyerek "Yüzde 40 seviyesinde altın yatırımı yapanlara getiri sağlamasını bekliyorum" diyerek satış amacıyla aceleci davranılmaması gerekliliğini söyledi.




2022'DE ALTIN FİYATLARI NE OLUR, GRAM ALTIN 1000 TL OLUR MU?

Altın fiyatlarında şu anda yoğun bir köpük oluşumu yaşandığını bildiren İslam Memiş altın yorumu ile 2022 altın fiyatı tahmini rakamını "Şu anda gram altın fiyatları amacıyla teknik olarak bir revizyon hareketi yaşanmasına gereksinim duyuluyor. Ancak 2022 yılında biraz daha orta ve uzun vadeli olarak hale yaklaşırsak gram altın fiyatları amacıyla 750 lira söz hususu olabilir" diyerek 750 TL olarak duyurdu. 








NOT: Burada yer alan bilgiler İslam Memiş tarafından yapılan açıklamalardan derlenerek hazırlanmış olup, haberlerim.com.tr olarak yatırım tavsiyesi verilmemiştir.


 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR