Son Dakika: İş Bankası Duyurdu! Kefilsiz, Teminatsız Anında 50 Bin TL Hesabınıza Yatıyor!

Son Dakika: İş Bankası Duyurdu!  Kefilsiz, Teminatsız Anında 50 Bin TL Hesabınıza Yatıyor!
YAYIN TARİHİ: 28.11.2021 23:20:00

İş Bankası kredi kampanyası hakkında detaylı açıklamalar da bulundu. Kredinin özellikleri nelerdir? Kimler bu krediden yararlanabilecek? Kredi vadesi ve ödemeleri nasıl olacak?

Herkesi yakından ilgilendiren yeni karar geldi. Gelen son dakika açıklamasına göre 50 bin tl'ye kadar kolayca kefilsiz olarak bu krediden yararlanabilirsiniz. Kredi başvurunuzu yapmanızın ardından acil ihtiyaçlarınızda kullanabilmeniz adına, hemen hesabınıza yatacak. Krediniz onaylanmasının ardından hemen hesaplarınızdan çekebilme imkanı sunulmaktadır. Bu kredi hakkında tüm detaylar İş Bankası tarafından paylaşıldı. İşte bilmeniz gerekenler...

İŞ BANKASIN'NDAN ANINDAN KREDİ ÖZELLİKLERİ?

İş Bankası tarafından son dakika kredi müdesi geldi. İş Bankasının bu kredsini 50 bin TL limitli olarak müşterilerin kullanımı için devreye alındı. Bu kredi kampanyasında kefil ya da teminat talep edilmeksizin sunulmaktadır. Krediyi 36 ay vade seçeneği ile kolaylıkla kullanabilirsiniz.

İŞ BANKASI ANINDA TARIM KREDİSİ


Türkiye İş Bankası tarafından devreye alınan kredi ile ilgili olarak yapılan açıklamaya göre, banka İşCep veya İnternet Şubesi üzerinden yapılan “Anında Tarım Kredisi” başvuru talebiniz sırasında değerlendirmeye alınmaktadır. Kredi onaylanmasının hemen ardından hesaplarınıza geçmektedir. Anında tarım kredisini çiftçiler 50 bin TL’ye kadar alabiliyor ve 36 ay vade seçeneğine kadar tarım kredilerini şubeye gitmeden de kolaylıkla alabilirsiniz.

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Şimşek'in de kredi kampanyası ile ilgili açıklamalarına yer verilmiştir. Şimşek tarımın, artık sadece tarımsal üretimle ele alınabilecek bir konu olmaktan çıktığına vurgu yaparak, ziraat ve hayvancılığın çok ötesinde kompleks bir ekosistemi tanımladığı açıklamasında bulundu.

Açıklamalarına devam eden Şimşek, teknolojide de devam etmekte olan yeniliklerin tarımda gittikçe daha fazla uygulama zemini oluşturduğuna dikkat çekerek “Biz de teknoloji ve tarımın birleştiği noktada çiftçinin dönüşüm aşamalarını finanse ediyoruz. Kefilsiz ve teminatsız olarak çiftçilerin kullanımına sunduğumuz ‘Anında Tarım Kredisi’ ile tarımsal üretim süreçlerinde yaşanan hızlı dönüşüme finans tarafında aynı hızda karşılık vermek istiyoruz.” açıklamasında bulundu.

KİMLER YARARLANABİLECEK?

Şimşek açıklamalarına, yoğun emek gerektirmesinin yanında tarımsal üretimin en zorlu taraflarından birinin zaman yönetimi olduğuna dikkat çekerek, “Anında Tarım Kredisi” imkanının ihtiyaçlarınızı uçtan uca karşılayacak olan bir uygulama olduğunu ifade ederek, çiftçilerin bu krediden yararlanabilmeleri için, işlerinin başından ayrılmadan kolaylıkla yararlanabileceklerini açıkladı.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR