Son Dakika Haberleri: Emeklilere ve Eşinden, Anne-Babasından Maaş Alanlara Müjde! Ödemeler Başladı

Son Dakika Haberleri: Emeklilere ve Eşinden, Anne-Babasından Maaş Alanlara Müjde! Ödemeler Başladı
YAYIN TARİHİ: 28.11.2021 13:50:00

Son dakika haberi gelmeye devam ediyor. Anne, baba ve eşinden maaş alan kişiler maaş promosyonu alabiliyor. Son gelen haberle birlikte şu dönemde emekliler bir nebze oldun rahat nefes alacak.

Son Dakika Haberleri: Emeklilere ve Eşinden, Anne-Babasından Maaş Alanlara Müjde! Ödemeler Başladı. Emekli vatandaşlara anne, babasından ve eşinden maaş alanlara müjde üstüne müjde geliyor. Bu anlamda baktığımız zaman onlarca banka emekli promosyonu dağıtmaya devam ediyor. Maaşlarını anlaşmalı oldukları bankalardan alan emekliler yüzlerce lira ek ödeme alma imkanı oluyor. Anne, baba ve eşinden emekli maaşı kalmış olan kişilerde banka promosyonu alabiliyorlar. Bunun için o bankaya gidip çeşitli işlemler yapmaları yeterli oluyor. Şu dönemde her şeye zam geldi ve emekli maaşları adeta erime noktasına geldi. Bu anlamda emekliler kendilerine gelen her fırsatı değerlendiriyor. Geçtiğimiz aylarda bir müjde geldi. Promosyon fırsatı sunan TEB tam anlamıyla 2.100 TL veriyor. 



TEB BANK, emekli promosyonlarında zirveyi görmüş durumda. İlk kez maaş alacak olan vatandaşlar anında maaşlarını TEB'e taşıyabilirler. TEB Bank'a maaşları taşımak ise oldukça kolay. Bu anlamda e-devlet üzerinden girerek maaşınızı TEB'e taşıyabilirsiniz. TEB promosyon ödemeleri ise emeklilere olan nakit finans olanağını karşılıyor. Bu anlamda emekliler için hayli güzel bir ek ödeme sağlanmış oluyor. 





TEB BANK'TAN 2100 TL'YE KADAR PROMOSYON MÜJDESİ!

TEB Bank emekli promosyonu almak isteyen vatandaşlar maaşlarını TEB'ten almak zorundadır. Maaşlarını TEB'ten alanlar ek ödeme imkanından anında yararlanıyor. E-devlet uygulamasına grip TEB Bank'ı işaretlemeniz yeterli oluyor. Emekli parasını TEB'e taşıyanlar 3 sene boyunca maaşını bu bankadan almayı taahhüt ederlerse ve en az 2 adet otomatik ödeme talimatı verirlerse 1.800 TL emekli promosyonu kazanabilirler. Bu anlamda ilk kez kredi kartına başvuran emekli maaş müşterilerimiz onaylanan kredi kartlarıyla kampanya kapsamında her ay 100 TL ve üzeri market ve sağlık alışverişinde %20 indirim, ayda en fazla 50 TL, 6 ay boyunca en fazla 300 TL indirim kazanıyor.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR