Son Dakika Haberi Geldi! Emeklilere 4.200 TL Ödeme Meclis Onayından Geçti! Bayram Ettirdi!

Son Dakika Haberi Geldi! Emeklilere 4.200 TL Ödeme Meclis Onayından Geçti! Bayram Ettirdi!
YAYIN TARİHİ: 10.03.2022 14:55:00

SGK-SSK ve Bağkur'lu Emekli olan her vatandaşa 4400 TL ödeme kampanyası program koyuldu. Kamu bankaları doğrultusundan emekli vatandaşlar 4200 TL tutarında ödeme alacak.

Devlet destekli olarak verilebilecek olan tutar, bankalarda tüketici kredisi ya da kredi kartı kullanan vatandaşlara nakit avans olarak hesaplarına yatacak. Para almak için 3 büyük kamu bankası olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan vatandaşlar nakit avans kullanabilecek. Acil tüketici hisseden emekli vatandaşlara start verilen önemli kampanyalarda kamu bankalarında hesabı olan emekli vatandaşlara ödeme amacıyla onay veriliyor.

4200 TL Nakit Avans Meclis Onayından Geçti


Emekli vatandaşlara 4200 TL tutarında verilecek olan para bağlamında Meclis onayı geldi. 
Kamu bankaları doğrultusundan emeklilere yönelik uygulamaya koyulan kampanya devlet destekli olarak verilecek.  Emekli olan vatandaşlar 4200 TL tutarındaki ödemeyi almak amacıyla banka şubelerine gitmeden internet mobil bankacılığı kullanarak başvurularını yapabilecek. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank doğrultusundan 4200 TL tutarında ek parayı hesabında görmek isteyen vatandaşlar internet parolası alarak başvurularını yapabilirler.



Nakit avans olarak 4200 TL tutarındaki alacak amacıyla kredili mevduat hesabı müracaatı yapılması gerekiyor.  Başvuru gerçekleştirdikten sonra kısa bir vakit içerisinde alakalı vatandaş netice bildirilerek onaylanmış olan tutar emekli hesaplarına aktarılıyor. Halkbank ihtiyaç ve kredi kartı kullananlar başvurularını daha basit bir şekilde yaparak, daha fazla limtli olacak şekilde nakit avans alabileceksiniz. Alınan nakit avans 36 ay vadeli şekilde eşit taksitler durumunda sunuyor.


SGK-SSK ve Bağkur'lu Emekli Vatandaşlara Kredi

İhtiyaç kredisi ya da borç kapatma kredisi kampanyasına katılım sağlamak amacıyla bu şartın yerine getirilmesi gerekiyor. 



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR