Son Dakika: 45.000 TL Hesabınıza Yatacak, Hesaplarınızı Kontrol Etmeniz Gerekiyor

Son Dakika: 45.000 TL Hesabınıza Yatacak, Hesaplarınızı Kontrol Etmeniz Gerekiyor
YAYIN TARİHİ: 25.02.2022 12:03:00

Para gereksinimi olan vatandaşlara bankalar üzerinden yeni bir destek haberi geldi. Uygun faiz oranları ile eş güdümlü 45.000 TL nakit kredi kullanacak olan vatandaşlar belirli şartlara makul olması halinde Burgan Bank bu vatandaşlara anında onay sunarak almış olduğunuz parayı anında hesaba geçecek. İhtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyenler müracaat gerçekleştirdikleri vakit 3 dakika içerisinde kredi neticesi alacak. 

SMS ile dilediğiniz vakit müracaatını gerçekleştireceğiniz bu kredi kampanyasına kredi notu yüksek olan vatandaşlar anında onay alacaklar. SMS ile kredi müracaatı yaptığınızda 45.000 TL anında onay alacaksınız. 45.000 TL'ye kadar 3 ay ertelemeli ve 3 sene vadeli tüketici kredisi amacıyla cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek Kredim yazın boşluk bırakın TC kimlik numaranızı tüm operatörler için 8222'e gönderin, anında bilgiler SMS ile gönderilsin. Anında kredi desteği verilebilecek ve sizlerde bu destek üzerinden ne kadar kredi onayı aldığınızı göreceksiniz. 



SMS ile kredi onayı aldıktan sonra size en yakın Burgan Bank şubesine giderek kimlikle, gelir belgesiz olarak kredi kullanabileceksiniz. Burgan Bank en basit yollarla kredi müracaatı yaptıran bankaların başında geliyor. Bireysel tüketici kredisi olarak anında netice alabileceksiniz.




Burgan Bank mobil uygulamasına giriş yapan kişiler Burgan Bank internet sitesine giriş yaparak veya bankanın mobil uygulamasından da 45.000 TL hesaplarına para atacaklar. 45.000 TL'ye kadar işlem yapacak olan kişiler ilk taksit 90 gün ertelemeli kredi desteği vermektedir. 



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR