QNB Finansbank Maaşın 10 Katı Kadar Kredi Veriyor

QNB Finansbank Maaşın 10 Katı Kadar Kredi Veriyor
YAYIN TARİHİ: 12.10.2021 08:15:00

QNB Finansbank'a maaşın 10 katına kadar kredi başvuru süresi başladı. Başvurular online olarak SMS ile yapılacaktır. Son dakika haberi olan bu destek kredisine herkes katılacak

Son Dakika: QNB Finansbank'a maaşın 10 katına kadar kredi başvuru süresi başladı. Başvurular online olarak SMS ile yapılacaktır. Son dakika haberi olan bu destek kredisine herkes katılacak. Maaşınızın 10 katına kredi olarak alacaksınız. Banka duyurusunu yaptı ve rekor sayıda başvuru bekliyor.

QNB Finansbank, kredi başvurusu yapacak kişilerin araştırma yaptıklarında karşılaştıkları bankalardan biridir. QNB Finansbank, ülkemizde en çok tercih edilen kredi bankalarından biridir. Çünkü bu banka hızlı başvurular yapar ve size anında sonuç verir.

Bu bankadan kredi başvurusu yaptığınızda 5 dakika içerisinde kaç onay alacağınızı görebilir, onay alırsanız banka şubelerine gitmeden banka şubesinden veya internet bankacılığı üzerinden kredi kullanabilirsiniz.


QNB Finansbank ihtiyaç kredisine başvuracak kişilerin banka politikalarına uyması durumunda son kredi kampanyası olan maaşınızın 10 katına kadar kredi kullanabilirsiniz.

QNB Finansbank kredi başvuru koşulları nelerdir?


QNB Finansbank üzerinden kredi başvurusu yapacaksanız öncelikle kredi notunuzun kontrol edileceğini bilmeniz gerekir. Bankaya vermiş olduğunuz kimlik numaranız ile yapılacak sorgulamada banka size ne kadar teyit vereceğini söyleyecektir. QNB Finansbank'tan kredi başvurusu yaptığınızda, kredi notu 1200 ve üzeri olanların yanı sıra banka kredi sicili uygun olanları da banka onaylayacaktır.

Bankalarla bir sorununuz varsa, ödeme performansınız düşükse, banka politikasına uymadığınız için kredi başvurunuz olumsuz sonuçlanacaktır. 18 yaşını doldurmuş ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları QNB Finansbank aracılığıyla kredi başvurusunda bulunabilirler.

Çalışanlar 65 yaşına kadar, 75 yaşına kadar emekli olarak kredi kullanabilirler. Bu şekilde başvurmak isterseniz aşağıdaki yöntemlerle maaşınızın 10 katına kadar kredi kullanabilirsiniz, işte detaylar.

QNB Finansbank maaşın 10 katına kadar kredi başvurusu nasıl yapılır?

Maaşınızın 10 katına kadar kredi almak istiyorsanız size en yakın Finansbank şubesine giderek bu kredi için başvuru formunu doldurabilirsiniz. QNB Finansbank şubelerinde gittiğiniz zaman gişelerden veya bireysel müşteri temsilcisi üzerinden 36 ay vadeye kadar kredinizi kullanabilirsiniz.

QNB Finansbank üzerinden verilecek bu krediler de 3 ay erteleme ve uygun faiz oranları ile sizleri işlem yapılacaktır. Aldığınız maaş üzerinden onay almanız durumunda 10 katına kadar krediyi kimlikle kullanabilirsiniz. Emekli olan kişiler eğer bu krediyi kullanmak istiyorsa emekli maaşlarını bankaya taşımaları gerekiyor.



DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR