Masterchef'ten elenen Pelin sahte güzel her yanı estetik! Danilo Zanna'nın aklını aldı ama...

Masterchef'ten elenen Pelin sahte güzel her yanı estetik! Danilo Zanna'nın aklını aldı ama...
YAYIN TARİHİ: 29.11.2021 11:33:00

Acun Medya’nın Tv8 ekranlarında izleyiciyle buluşturduğu Masterchef’in, 2021 sezonu geçen sezona göre çok sönük geçse de bazı isimler var ki adeta şampiyon gibi. Önceki akşam yarışmadan elenen Pelin Zaman da onlardan biri. Jüri üyesi Danilo Zanna’yla adı yasak aşk iddialarına karışan Pelin Zaman güzelliğiyle adından söz ettiriyordu ama bildiğinizi unutun. Pelin Zaman estetik harikasından öte değilmiş. Eski hali inanılmaz…

33 yaşında Pelin Zaman, Masterchef 2021’in en çok konuşulan ismi oldu. Aslında kabin memuru olan Pelin Zaman, tutkusunun peşinden gidip kendini mutfağa attı ve soluğu Masterchef’te aldı. Yarışmaya başladığı ilk günden bu yana güzelliğiyle adından söz ettiren Pelin Zaman yarışmanın ana kadrosunda daha sonra yedeklerden dahil oldu. 




Yarışmaya ilk başladığında Somer Sivrioğlu ile arasında flört olduğu iddia edilen Pelin Zaman daha sonra Danilo Zanna bombasını patlatmıştı. Danilo Zanna’yla adı yasak aşk iddialarına karışan Pelin Zaman’ın sevgilisinin şarkıcı Gökhan Akar olduğu ortaya çıkmıştı. Ancak Danilo Zanna’nın eşinden boşanacağını açıklamasının ardından kafalar hala karışık.




Yemeklerden çok bu tür haberlerle gündeme gelen Pelin Zaman önceki akşam Safanur ve Araz ile son 3’e kaldı ve yarışmaya veda eden isim oldu. Diğer elenenlerin aksine tek damla gözyaşı dökmeyen Pelin Zaman hakkında araştırma yapanlar gördükleri karşısında şoke oldu. Yarışmanın başından bu yana güzelliği dilden dile yayılan Pelin Zaman estetik güzeli çıktı. İşte Pelin Zaman’ın estetiksiz hali. 33 yaşındaki Kabin memuru Pelin Zaman elendiği gün, bundan sonra mutfağa devam edeceğini, bu konuda eğitim alacağını ve bu işin peşini asla bırakmayacağını söyledi. Masterchef sayesinde bir sosyal medya fenomenine dönüşen Pelin Zaman’ın bundan sonra neler yapacağı, Danilo Zanna ve Gökhan Akar olayının nasıl son bulacağı merak konusu.



 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR