Kadir Doğulu Neslihan Atagül'ü aldattı! Malumun ilanı ateşli sahneleri olan Serra Arıtürk'le...

Kadir Doğulu Neslihan Atagül'ü aldattı! Malumun ilanı ateşli sahneleri olan Serra Arıtürk'le...
YAYIN TARİHİ: 29.11.2021 12:28:00

Neslihan Atagül ile eşi Kadir Doğulu hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Bir süre önce Aşkın Tarifi adlı dizide rol alan Kadir Doğulu’nun rol arkadaşı Serra Arıtürk’le olan gereksiz yakınlığı gözlerden kaçmamıştı. Hatta o dönem pek çok iddia ortaya atılmıştı. Ve şimdi de Onur Akay’dan malumun ilanı gibi bir iddia ortaya atıldı.

Malumun ilanı ateşli sahneleri olan Serra Arıtürk'le... Kadir Doğulu Neslihan Atagül'ü aldattı! Bu iddiaya göre Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül’ü ateşli sahneleriyle olay yarattığı rol arkadaşı Serra Arıtürk’le aldattı. İşte skandalın tüm detayları. Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu hakkında flaş iddia… 2016 yılında evlenen ve magazin dünyasının parmakla gösterilen çiftlerinden biri olan Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül hakkında daha önce pek çok iddia ortaya atılmıştı ama bu kez durum bambaşka. Kadir Doğulu’nun bir dönem rol arkadaşı olan Serra Arıtürk’le yakınlaştığı iddia edildi. 




Daha önce de Kadir Doğulu’nun madde bağımlılığı yüzünden boşanacakları iddia edilen ama bu iddialara asılsız çıkan Doğulular, evliliklerine düşman çatlatırcasına devam etmişti. Sosyal medyada da aşklarını sık sık dile getiren Kadir Doğulu ile Neslihan Atagül hakkında skandal iddianın kaynağı bu kez, magazin dünyasından fısıltılarıyla bilinen Onur Akay’dan.
Onur Akay’ın iddiasına göre Kadir Doğulu eşi Neslihan Atagül’ü, Aşkın Tarifi adlı dizideki rol arkadaşı Serra Arıtürk ile aldattı.




Dizideki ateşli sahneleri ve sosyal medyada yayınladıkları şarkı söyledikleri videodaki yakınlıklarıyla tartışılan Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk, Onur Akay’ın iddiasına göre 2 hafta ortalardan kayboldu. Neslihan Atagül’ün epey üzgün olduğunu söyleyen Akay, çiftin yakında boşanacaklarını da ilan etti. Bu iddiaların ardından Kadir Doğulu’nda imalı bir paylaşım geldi.



Önceki gün Dubai’de ödül alan eşi Neslihan Atagül’ü paylaşan Kadir Doğulu, paylaşımına şu notu düştü ‘keşke herkes benim gibi görebilse seni, güzel gönlünü, hür vicdanını. Geleceğe dair ümitlerini… O zaman bir değil, bütün ödülleri sana vermek isterlerdi. Tebrik ederim yetenekli ve güzel sevdiğim. Daha nicelerine.’ 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR