Hyundai, Opel, Peugeot İlk 2 ay ödeme Yok! 80.000 TL İndirim Sıfır Faiz! Mayıs 2022'de Ödeyin

Hyundai, Opel, Peugeot İlk 2 ay ödeme Yok! 80.000 TL İndirim Sıfır Faiz! Mayıs 2022'de Ödeyin
YAYIN TARİHİ: 10.02.2022 11:05:00

Yeni bir sıfır km veya ikinci el otomobil satın almak isteyenler taşıt kredisi fırsatlarından yararlanmaya devam ediyor. Birçok otomobil markası anlaşmalı finans kuruluşları üzerinden %0’a düşürülen faiz oranları ile araç finansmanı sağlarken, bankalar ise daha uzun vadeler ve uygun geri ödeme seçenekleri ile kredi sağlamaya devam ediyor.

Son dönemde otomobil fiyatlarında yaşanan artış vatandaşları uygun finansman arayışlarına da yönlendirdi. Öte yandan BDDK’nın taşıt kredilerinde yeni düzenleme sinyallerini vermesi piyasaların önümüzdeki dönemde hareketlenmesine neden olması bekleniyor. İşte 2. el ve sıfır km araçlarda en uygun taşıt kredisi veren bankalar ve oranları…

Bankaların Güncel Taşıt Kredisi Faiz Oranları


Bankaların taşıt kredisi faiz oranlarında yeni oranlar görülmeye başladı. Ortalama yüzde 2 seviyelerinin üzerine çıkan taşıt kredisi faiz oranlarının bazı bankalar tarafından yüzde 2’nin altına kadar çekilmesinin ardından vatandaşlar kredi kullanımına yeniden yöneldi. Özellikle kamu bankalarının daha avantajlı seçenekler ile kredi tahsis etmesinin ise önümüzdeki dönemde otomobil piyasalarının yeniden canlanmasına katkı sağlaması bekleniyor. Öte yandan BDDK Başkanı Mehmet Ali Akben tarafından geçtiğimiz günlerde taşıt kredilerine yönelik düzenleme açıklamasında bulunması da dikkat çekmişti.

İkinci el ve sıfır km araçlar için bankaların güncel faiz oranları:

  • Akbank Taşıt Kredisi Faiz Oranları: %1,90
  • Vakıfbank 2. El Taşıt Kredisi Faiz Oranları: %1,59
  • Ziraat Katılım Taşıt Kredisi Faiz Oranları: %1,61
  • Türkiye İş Bankası Taşıt Kredisi Faiz Oranları: %2,10
  • Fibabanka Taşıt Kredisi Faiz Oranları: %1,80
  • ICBC Bank Taşıt Kredisi Faiz Oranları: %2,01
  • Halkbank Taşıt Kredisi Faiz Oranları: %1,63

Anlaşmalı Otomobillerde Faizsiz Kredi Dönemi


Finans kuruluşları ile anlaşmalı birçok otomobil markası tarafından %0 faiz oranları ile finansman seçenekleri sunulmaya devam ediyor. Peugeot, Opel ve Hyundai gibi birçok araç markasının sevilen modellerinde geçerli %0 faiz oranları, hayalini kurduğu araca en uygun oranlar ile ulaşmak isteyenlere destek olmaya devam ediyor. Özellikle son dönemde artan otomobil fiyatları karşısında uygun nakit desteğinden yararlanmak isteyenlere özel seçenekler sunuluyor.




Opel modellerinde Şubat 2022’ye özel kampanyalar devam ediyor. 2 ay erteleme seçenekleriyle %0 faizli 75.000 TL kredi ve 12 ay vade seçenekleri uygulanmaya devam ediyor. Yeni Mokka, Combo Life, Combo Kargo ve diğer pek çok modelde geçerli kampanya ile faizsiz finansman seçeneklerinden yararlanabilirsiniz.

Hyundai Tuscon modellerinde ise %0 faiz oranlarıyla araç finansmanı desteği sunulmaya devam ediyor. Hyundai araçlara özel cazip indirim fırsatları ve 75.000 TL, 12 ay vade ve %0 faiz oranları ile finansmandan yararlanabilirsiniz.



Peugeot 208, 508, SUV 2008 ve SUV 5008 modelleri başta olmak üzere birçok modelde %0 faiz fırsatıyla şimdi aracını alanlar Mayıs 2022’de ödemeye başlıyor.
 
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR