Halkbank Düşük Faizli Her Vatandaşa 130.000 TL'ye Kadar Onay Vereceği Kredisini Duyurdu

Halkbank Düşük Faizli Her Vatandaşa 130.000 TL'ye Kadar Onay Vereceği Kredisini Duyurdu
YAYIN TARİHİ: 4.10.2021 07:28:00

Halkbank Düşük Faizli Her Vatandaşa 130.000 TL'ye Kadar Onay Vereceği Kredisini Duyurdu. Halkbank'tan hemen onaylı kredi alabileceksiniz. Detaylar haberimizde...

Son Dakika: Halkbank ülkemizde kamu bankası olarak hizmet veren ve düşük faizli kredi veren bankalardan biridir. Halkbank üzerinden yapılan son kredi kampanyası olan 130 bin TL kredi kampanyasına katılabilir, ihtiyacınız olan parayı anında alabilirsiniz. Devlet bankası olduğu için bazı politikalarına uymanız halinde banka size bu ihtiyaç kredisini veriyor. 130 bin TL kredi alacak olan müşterilerimiz bankadan maaş alan müşteriler ise daha düşük faizle kredi alabileceklerini söylemek isteriz. Şimdi sizlere Halkbank 130 bin TL kredi başvurusu nasıl yapılır hakkında bilgi verelim.

Halkbank kredi başvuru şartları nelerdir? Kimler onay alabilir?

Halkbank aracılığıyla 130 bin TL'ye kadar kredi kullanmak isteyen müşterilerin TC vatandaşı olması ve 18 yaşından büyük olması gerekmektedir. Başvuru sahibi sigortalı ise aynı işyerinde en az 6 aydır sigortalı olması gerekmektedir. Bu şartları sağlayan kişiler Halkbank aracılığıyla kredi başvurusunda bulunabilirler. Emekliler ancak emekli maaşlarını o bankaya taşıyorlarsa kredi onayı alabilirler. Çiftçi ve esnaf olan vatandaşlar da bu krediden faydalanabilmektedir. Kredi kullanacak kişilerin vergi levhası varsa ticari bölüme gitmeleri ve kredi başvurusunda bulunmaları gerekmektedir.

Halkbank 130 bin TL kredi başvurusu nasıl yapılır?

Halkbank aracılığıyla kredi başvurusunda bulunmak isteyen müşterilerin kimlik ve gelir belgesi ile birlikte en yakın banka şubesine gitmeleri gerekmektedir. Size en yakın Halkbank şubesine gittiğinizde bireysel müşteri temsilcisi aracılığıyla kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Kredi başvurusu yaptıktan sonra banka size ne kadar onay vereceğini hemen söyleyecektir. 130 bin TL onay alırsanız bu krediyi 36 aya bölerek ilk taksitinizi 3 ay erteleme fırsatından yararlanabilirsiniz. Halkbank, ihtiyaç kredileri için kredi ödeme tabloları oluştururken müşterilerine kolaylık sağlamaktadır. Bu kolaylıklardan biri de kredi ödemelerinizi aylık veya 2 ayda bir yapabileceğiniz gibi dilerseniz 3 aydan 3 aya kadar da yapabilirsiniz. Çiftçi ve vergi levhalı kişilere de 6 ay vadeli ve 6 ay geri ödemeli kredi veriliyor.


130.000 TL için Halkbank üzerinden onay alamadıysanız, bankaya ipotek vererek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Banka ayrıca gayrimenkul ipoteklerinin yanı sıra taşıt ipoteklerini de kabul etmektedir. Bu bankadan vereceğiniz ipotek tutarının yarısına kadar kredi kullanabilirsiniz. 250 bin TL ipotek verirseniz 36 ay 125 bin TL kredi kullanmış olursunuz. En yakın banka şubesine kredi başvurusunda bulunmanız gerekmektedir. Başvuru sırasında tüm belgelerinizi önceden hazırlamanız ve başvuruya gittiğinizde belgelerinizi teslim etmeniz gerekmektedir.

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR