Gözler Oradaydı! TC Kimlik No Son Sayısına Göre Ödeme Almak İsteyenlere Son Uyarı Şimdi Geldi

Gözler Oradaydı! TC Kimlik No Son Sayısına Göre Ödeme Almak İsteyenlere Son Uyarı Şimdi Geldi
YAYIN TARİHİ: 21.02.2022 11:34:00

TC Kimlik Kimlik numarasına göre 26 bin TL'ye kadar ödeme almak isteyen ve zor durumda olan vatandaşlara Şubat ayı sonuna kadar para ödemesi yapılmaya devam edilecek. 26.000 TL ödeme alabilmek isteyen vatandaşlar ilk taksit ödemelerinde 90 gün erteleme toplamda ise 3 sene vadeli tüketici kredisini Citibank tarafından alabilecek.

Kimlik numarasını 26.000 TL ödeme alabilmek isteyen vatandaşlar bu ödemeleri İhtiyaç Kredisi olarak alabilecekleri gibi düşük faizler sonrasında kredi alabilmeleri amacıyla de banka kredi puanı önemli bir kıstas olarak karşımıza çıkıyor. Banka kredi puanı yüksek olmalıdır.  Evimizden, şubeye gitmeden süratli bir şekilde başvurunuzu gerçekleştirebilecek ve 26 bin TL'ye kadar süratli bir şekilde banka üzerinden ödeme alabileceksiniz. 



Citibank üzerinden müracaat nasıl yapılır? 


Citibank acil tüketici kredisi müracaatında bulunacak olan vatandaşlar amacıyla yapmış bulunduğu Bu kampanyada gereksinim kredisi müracaatı SMS ile ya da internet sitesi üzerinden müracaat yaparak almaktadır. Citibank bireysel kredi müracaatı gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar  en yakın Citibank banka şubesine giderek ya da bankanın internet bankacılığını kullanarak prosedür yapabileceklerdir. 



Nakit gereksinimi olan vatandaşlar Citibank üzerinden gereksinim kredisi müracaatı gerçekleştirmek amacıyla bireysel gereksinim kredisi kullanması gerekiyor. Banka yapmış bulunduğu kampanyada 26 bin TL'ye kadar yalnızca T.C kimlik no üzerinden onay alan vatandaşlara gelir belgesiz olarak prosedür yapacak. 

Citibank'ın yapmış bulunduğu bu kampanya sonrasında onay alıp, almadığınız ile ilgili banka size dönüş sağlayacak. Kredi onay almanız halinde onaylı mesaj ve kendi kimliğinizi alarak en yakın Citibank şubesine giderek kredi kullanabileceksiniz.
 

DİĞER



DİKKAT ÇEKEN HABERLER

ÇOK TIKLANANLAR